Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor kazanır
-
Maçı kazanak önemliydi ama bu şekilde kazanamk daha da iyi oldu. Bugün oyuncular mücadele etti, istedi, toptan kaçmadı ve sonucu aldık. Güiza aynı oyununu oynadı fakat diğerleri de ona uyuncu Güiza şov yapıyor, gereksiz koşuyor demedi kimse çünkü sırıtmadı, takım olarak iyiydik.
Selçuk Fenerbahçe forması altında en iyi oyunlarından birini oynarken atıldı. Ama çıkarken alkışlanıyordu demek ki sen yetersiz de olsan mücadele ettiğinde taraftar seni bağrına basar. Josico 60 dakika sahada kaldı, Selçuk'un hemen yanında değil biraz önünde oynadı, fizik gücü Maldonado'dan daha iyi, henüz onun için karar vermek erken ama tek ön libero oynarsak bu Losico olacaktır, onu gösterdi bize 60 dakikada.
Ben dün Carlos'u da çok beğendim. Sıfır hata ile oynadı, gerektiğinde hücuna çıktı, gollük paslar attı, 1 tane de asist yaptı. O da bu senenin en iyi oyununu oynadı. Geçmiş maçlarda sürekli hata yapan bir Carlos vardı, umarım bu şekilde devam eder, hatasız.
Uğur Boral'ın şansı da yanındaydı ve güzel bir gol attı. Son haftalarda en beğendiğim oyuncu kendisi. Takımda ender dikine giden oyunculardan. Arada yaptığı basit hatalar taraftarı sinirlendirse de Uğur bu takımın değişilmez oyuncusu olmalı.
Alex işini yaptı, verilmeyen bir penaltısı var. Rakibin gelişinden anlaşılıyor penaltı olduğu. Rakip topa müdahale etse tartışabiliri ama topa müdahalesi yok ve penaltı. Verilmeyen bir de gol var, bu olaylardan sonra oyuncularda bir yılma olmadı ve 2. yarı da iyi oyunu devam ettirdiler.
Semih'i geçen maçta da beğenmemiştim, bu maçtada beğenmedim. Arkadaşlarına uyamadı, sakatlığın etkisinden tam kurtulamadı sanırım, böyle giderse formayı kaptırabilir.
Volkan ilk golü çıkaramayabilirdi ama 2. golü kurtarması gerekirdi. Ne zaman gol yemeden bir maç kazanacağız acaba?
Deivid henüz hazır değil ama dün oynaması ve golünü atması ona çok büyük bir moral kazandıracak. 1 ay içersinde sanırım tam hazır hale gelecektir. Gol attı diye de fazla zorlamamak gerek her maçta.
Takım dün mükemmel miydi hayır ama bize bir ışık gösterdiler. Fenerbahçe bitmiş diyenleri yanılttılar. Arsenal maçı en dibe vurulmuş halimizdi, şimdi çıkışa geçme vakti. Dün takım mücadele etti, işte kötü olduğumuzda asıl böyle oynamamız gerek bizim. Böyle oynayabildiklerini de gördük. Özgüven gelince Selçuk'un, Uğur'un nasıl hareket ettiğini, rahat oynadıklarını sördük. taraftar artık onlara baskı uygulamamaları, daha rahat oynamalarını sağlamalı.
Gollerden sonra oyuncuların gösterdiği hırs ve birliktelik gelecek için olumlu bir işaret. Sanırım bu hafta kupa maçı var, sonra lig maçı ve sonrasında Galatasaray maçı. Önemli maçlar geldi artık, bu mücadeleyle 1-0 da olsa bu 3 maç kazanılırsa devre arasına kadar zirveden kopmamaış oluruz. 4-5 puan farkla devreyi bitirebilirsek, eğer devre arasında akılcı transfer yapılabilirse ilk 2 için mücadele edebiliriz. Şimdiki 3 maç çok önemli, dünkü mücadeleden sonra takımın daha iyi olabileceğini gördüm ve umutluyum. Farkı kapatamasak da en azından bu şekilde oynarsak farkın daha çok açılmamasını sağlayabiliriz.
Mesaj Yetkileri