Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

1. Default

Deivid göz yaşlarını tutamadı
    Sakatlığının ardından aylar sonra takımda yer bulan Deivid, Bursaspor’a karşı son dakikada attığı golden sonra göz yaşlarını tutamadı.Roberto Carlos’un pasıyla ceza alanında topla buluşan Brezilyalı oyuncunun şutunda top kaleciye de çarparak filelere gitti. Deivid golün ardından Roberto Carlos’un yanına giderek takım arkadaşına sarıldı. Göz yaşlarını tutamadığı görülen Deivid’in,yanına bazı takım arkadaşları da gelerek destek verdi.2008-2009 sezonu hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir süre takımdan uzak kalan Deivid, Bursaspor maçıyla sahalara yeniden döndü. Teknik direktör Aragones, maçın 77. dakikasında Semih’in yerine Deivid’e görev verdi.

Hadi maçın adamı DEİVİD olsun.

Nesil
    2006

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.Çok iyi oynadılar ve maçı hakettiler.Verilmeyen penaltıda vardı.Deivid'in gol atmasına sevindim gerçekten.Sevdiğim bir oyuncuydu. Bursaspor'unda havası sönmüş oldu.Bu başarı asla Aragones'in değil sahadaki futbolcularındır.Aragones yine aynı tas aynı hamam.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı tamamıyla unutmuşum izleyemedim. Teknik anlamda izlemeden birşey yazmam ama şunu söyleyeyim bazı arkadaşlar Alex attı kendini diyo, Adam top önünde kaleciyle karşı karşıya niye atsın kendini ? Ömer topa en ufak müdahele etse eyvallah direk sarı kart çıkarsın ama adam Alex'i biçmek için geliyo zaten.

Lugano'nun gol atmasına gerçekten çok sevindim Luciano'dan sonra Fenerbahçe'deki 2 numara sevdam hala devam ediyo

Neyse kazandık mutluyuz. Ama hala diyorum bu Volkan artık kredisini tüketmeye başladı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Neyse kazandık mutluyuz. Ama hala diyorum bu Volkan artık kredisini tüketmeye başladı.
    Çoktan tükendi. Yabancı bir kaleci alıyoruz devre arasında.

Bu arada Kazım Kazım'ın babası ile konuşmuşlar. Oyuncuyu tekrar kazanmak için çalışıyorlarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu arada Kazım Kazım'ın babası ile konuşmuşlar. Oyuncuyu tekrar kazanmak için çalışıyorlarmış.
    Bence Kazım'ın Fenerbahçe'yi tekrar kazanmaya çalışması gerekiyor. Yaptığı hareketler hangi takımda oynadığının bilincinde olmadığını gösteriyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Söylenecek çok söz var.Hırs,mücadele,hakem bir çok şey var.Am tek birşey söylemek istiyorum ben.

Geri Döndük be geri döndük işte

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin yabancı kaleci alması gerektiğini sezon başında söylemiştim Josico yerine iyi bir kaleci almalıydık Volkan kaleci filan değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet De Sanctis kadar iyi belki ondan daha iyi bir kaleci almalı Fenerbahçe...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maçın başında Lugano'nun o golü atması ile takımın üstünden büyük bir yük kalktı.O golün ardından daha rahat oynayıp,daha rahat pas yapmaya,pozisyon bulmaya başladık.Hakemin müthiş (!) iki kararı ile maçın erken bitmesini önledi.Maç daha ilk yarıda hakem olmasa 3 olacaktı.

2. yarıda ilk yarıya göre daha da iyi bir FB seyrettik ve fark da geldi.Sezonun şu ana kadar ki en iyi futbolunu oynadık.Üst üste iki maç kazanmak çok önemliydi.Şimdi ES-ES maçınıda kazanıp GS maçını beklemeye başlayalım.Tek dileğim bu.

Ayrıca Deivid'in gol atmasına galibiyet kadar sevindim.Gerçekten golden sonra o duygusal anlar inanılmazdı.Sadece Deivid değil TV başındaki bütün F.Bahçeliler gözyaşlarını tutamadı.

Çok önemli bir galibyet aldık.Sezonun kırılma maçını kazandık.Artık önümüz açık.Seri galibiyetlerle şampiyonlukda bizde varız demeliyiz artık.Ayrıca büyük FB taraftarı büyüklüğünü gösterdi maç başında söylediğim gibi takıma büyük bir destek gösterdiler.Tek tek tebrik ederim hepsini.

Bu takımın en büyük sorunu özgüven,seri galibiyetlerle bu özgüven eksikliğide kalkacaktır takımın üstünden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene başında Deivid'i gönderebilmek için Fenerbahçe taraftarının neredeyse imza kampanyası başlatmaya kadar giden çabalarıda unutulmasın.

Yine zico için geldiği ilk sezonun 5-8. haftaları arasıda. Yine aragonesgitsin .com lar vs.

Sonra da deivid gol attı ağladı ağlattı beni de güldürdü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada böyle hakemlik olmaz olamaz arkadaş ya. Bir Galatasaraylı olarak ben çok sinir oldum. Ayıptır bu. 44. dakika da ki penaltı nasıl olunurda es geçilir. Yazık diyorum yazık ötesi. Görmemek elde değil ki

Birde bloguma Bursaspor hakkında bir yazı yazmıştım. Ömer Erdoğan ve yanında ki stoperler ordusunun yetersiz olduğunu söylemiştim. Öncelikle bunların düzeltilmesi gerekiyor demiştim. 1. golde hata ilk yarıda verilmeyen golde hata penaltıda bodoslama giriş. Bu stoperle şampiyon olunmaz ki.

Ömer'i de çok severim çok karakterli adamdır. Ama kalitesi bir takımı ortasıralardan ileri de götürmez
    Last edited by extensor : 26.Ekim.2008 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Boşuna Deivid Deivid demedik takımın ateşleyici gücü geri geldi ağladı,ağlattı..
    Geri döndük...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence iyi yada kötü oynamak değil bu maçı kazanmaktı önemli olan.
    Anca hiç bişey başlamadı ve bitmedi arkadaşlar.Dedim ki Arsenal maçı sonrası hala duruyor orda;

Bursayı yeneriz yine rahatlarız!Bu olmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce'den coktandir patlama bekliyodum, biraz gec oldu ama. Bundan sonraki 3 hafta kadar cok onemli sanirsam Galatasaray maclari 3 hafta sonra. Ozamana kadar form tutmalari lazim, yenmeyihuy edinmeleri lazim.

Tekrar tebrikler tum Fenerbahceli arkadaslara

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı kazanak önemliydi ama bu şekilde kazanamk daha da iyi oldu. Bugün oyuncular mücadele etti, istedi, toptan kaçmadı ve sonucu aldık. Güiza aynı oyununu oynadı fakat diğerleri de ona uyuncu Güiza şov yapıyor, gereksiz koşuyor demedi kimse çünkü sırıtmadı, takım olarak iyiydik.

Selçuk Fenerbahçe forması altında en iyi oyunlarından birini oynarken atıldı. Ama çıkarken alkışlanıyordu demek ki sen yetersiz de olsan mücadele ettiğinde taraftar seni bağrına basar. Josico 60 dakika sahada kaldı, Selçuk'un hemen yanında değil biraz önünde oynadı, fizik gücü Maldonado'dan daha iyi, henüz onun için karar vermek erken ama tek ön libero oynarsak bu Losico olacaktır, onu gösterdi bize 60 dakikada.

Ben dün Carlos'u da çok beğendim. Sıfır hata ile oynadı, gerektiğinde hücuna çıktı, gollük paslar attı, 1 tane de asist yaptı. O da bu senenin en iyi oyununu oynadı. Geçmiş maçlarda sürekli hata yapan bir Carlos vardı, umarım bu şekilde devam eder, hatasız.

Uğur Boral'ın şansı da yanındaydı ve güzel bir gol attı. Son haftalarda en beğendiğim oyuncu kendisi. Takımda ender dikine giden oyunculardan. Arada yaptığı basit hatalar taraftarı sinirlendirse de Uğur bu takımın değişilmez oyuncusu olmalı.

Alex işini yaptı, verilmeyen bir penaltısı var. Rakibin gelişinden anlaşılıyor penaltı olduğu. Rakip topa müdahale etse tartışabiliri ama topa müdahalesi yok ve penaltı. Verilmeyen bir de gol var, bu olaylardan sonra oyuncularda bir yılma olmadı ve 2. yarı da iyi oyunu devam ettirdiler.

Semih'i geçen maçta da beğenmemiştim, bu maçtada beğenmedim. Arkadaşlarına uyamadı, sakatlığın etkisinden tam kurtulamadı sanırım, böyle giderse formayı kaptırabilir.

Volkan ilk golü çıkaramayabilirdi ama 2. golü kurtarması gerekirdi. Ne zaman gol yemeden bir maç kazanacağız acaba?

Deivid henüz hazır değil ama dün oynaması ve golünü atması ona çok büyük bir moral kazandıracak. 1 ay içersinde sanırım tam hazır hale gelecektir. Gol attı diye de fazla zorlamamak gerek her maçta.

Takım dün mükemmel miydi hayır ama bize bir ışık gösterdiler. Fenerbahçe bitmiş diyenleri yanılttılar. Arsenal maçı en dibe vurulmuş halimizdi, şimdi çıkışa geçme vakti. Dün takım mücadele etti, işte kötü olduğumuzda asıl böyle oynamamız gerek bizim. Böyle oynayabildiklerini de gördük. Özgüven gelince Selçuk'un, Uğur'un nasıl hareket ettiğini, rahat oynadıklarını sördük. taraftar artık onlara baskı uygulamamaları, daha rahat oynamalarını sağlamalı.

Gollerden sonra oyuncuların gösterdiği hırs ve birliktelik gelecek için olumlu bir işaret. Sanırım bu hafta kupa maçı var, sonra lig maçı ve sonrasında Galatasaray maçı. Önemli maçlar geldi artık, bu mücadeleyle 1-0 da olsa bu 3 maç kazanılırsa devre arasına kadar zirveden kopmamaış oluruz. 4-5 puan farkla devreyi bitirebilirsek, eğer devre arasında akılcı transfer yapılabilirse ilk 2 için mücadele edebiliriz. Şimdiki 3 maç çok önemli, dünkü mücadeleden sonra takımın daha iyi olabileceğini gördüm ve umutluyum. Farkı kapatamasak da en azından bu şekilde oynarsak farkın daha çok açılmamasını sağlayabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahasında Bursaspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla geçen Fenerbahçe’de yüzler gülmeye başladı.
    Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Aragones, “Bu zaferden dolayı çok mutluyum. Kalemizde gördüğümüz iki golde olmasa daha da mutlu olacaktım. Yediğimiz goller dışında sergilediğimiz performans beni oldukça memnun etti. Bu tür galibiyetler özellikle şu zor dönemimizde moralimizin düzelmesini sağladı” dedi.
    İspanyol hoca, sözlerine “Teknik bir ekibiz. Sürekli paslaşarak oyunun hakimi olmak amacındaydık. Ancak bazen hala uzun toplarla çıkmaya çalışıyoruz. Bunu yapmamız gerekir. Zamanla daha da iyi olacağız” diyerek devam etti.
    Aragones, Deivid ile ilgili sorulan bir soruyu ise “O, bizim için çok önemli bir futbolcu. Kafasında hala bazı sorunlar yaşıyor. Onları da hallettikten sonra bize çok daha fazla katkı gösterecektir” diye cevaplayarak açıklamalarına son verdi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Fenerbahce dün cok iyi mücadele etti,ama cok iyi oynadigi anlamina gelmez bu.
    Oyuncularda hirs vardi ve dipten kurtulmak icin kendilerini affetirmek icin ellerinden geldigince mücadele ettiler.Bursaspor macinda alinan galibiyetin temel nedeni budur.
    Cok iyi oynamadi dedim cünkü halen sorunlari var Fenerbahce´nin ve halen kadrosunun sampiyonluga oynayacak bir kadro oldugunu düsünmüyorum.Devre arasina kadar zirveden kopmazlarsa,düzgün kaliteli transferler yaparlarsa iste o zaman Fenerbahcenin sansi var demektir.Ama devre arasinda da transfer cok zor,hele kaliteli oyuncu alabilmek daha da zor,fiyatlari 2 katina cikiyor kulüpler satmak istemediginden.Fenerbahce simdiden arastirmaya baslasin ...

Bursaspor cok kötüydü dün,defansi rezaletti,yol gecen hanina döndü.
    Lige verilen ara Bursaspor´a yaramadi,önce Eskisehirspor´a,sonra da Fenerbahce´ye karsi kaybettiler.Durum alarm veriyor,bakalim Samet Aybaba nasil yaptirimlar uygulayacak ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan Ballı Lugano ile hakem arasında hava atışı yapıyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maçtan önce Fenerbahçe 5 atar dedim, nitekim 5 attı.

Fenerbahçe geri döndü, umarım Bursaspor düşüşe geçmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün Fenerbahçeli oyuncularda ayrı bir istek,hırs vardı.İlk devrede ve 2.devrede erken gelen goller Bursa'nın direncinin kırılmasına sebep verdi.Bursa defansı bu maçta gerçekten çok kötüydü.Yenilen gollerin çoğunda hatalıydılar.Bu 2 faktör farklı galibiyetin ana sebeplerinden.Fakat ilk başta yazdığım Fenerbahçeli oyuncuların arzulu oyunları en temel sebep.Dün kendilerini affettirmek için ve kötü gidişe bir dur diyip tekrar çıkışa geçmek için oynadılar.Ellerinden geleni yaptılar.Şimdi önlerinde 3 maçlık bir periyot var ve bu maçlardan alınacak 3 galibiyet ile düzlüğe çıkabilirler..Bursaspor ise lige çok iyi başlamıştı.Fakat 2 haftadır mağlup oluyorlar.Çok erken düştüler.Umarım bu düşüşleri çok daha fazla sürmez ve yukarıda kalarak lige renk katmaya devam ederler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Pankart süper; "O forma için biz ölürüz, siz savaşın yeter."

Penaltı Pozisyonu:

Last edited by Universal : 26.Ekim.2008 at 13:09

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke o Pankartı İngilizce yazsalardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Bilgin de Aragones'in jokeri oldu Dün yine farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen sırıtmadı ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Ali Bilgin Kendini hatırlatmaya başladı? Geçen yıl ruhsuz, uyuşuk olan adam bu yıl canlanmaya başladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Pankarttaki o söz her seyi anlatıyor zaten....
    Ali Bilgin iyi bir yedek olur bu takımda ama öncelikle Burak'ı kazanmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Pankarttaki o söz her seyi anlatıyor zaten....
    Ali Bilgin iyi bir yedek olur bu takımda ama öncelikle Burak'ı kazanmak lazım..
    Burak sağ açık olarak oynamaya devam ederse biz onu kaybederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Burak sağ açık olarak oynamaya devam ederse biz onu kaybederiz.
    Bende onun forvette oynamasını istiyorum doğru sağ kanatta etkili olamıyor Guizayla denemek iyi olur mesela Semih formsuz sakatlığın etkisinden cıkamadı...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ali Bilgin de Aragones'in jokeri oldu Dün yine farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen sırıtmadı ...
    Kesinlikle joker oldu. Artık Aragones nerede eksik varsa orada oynatacak. Stoper bile olursa şaşırmamak lazım.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Evet Ali Bilgin Kendini hatırlatmaya başladı? Geçen yıl ruhsuz, uyuşuk olan adam bu yıl canlanmaya başladı..
    Ali Bilgin iyi oynamassa gönderileceğini anladı. Çünkü; bu sezon bişey yapamassa son sezonu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Batuhan bunu her oyuncu anlamalı bence.

İlhan bir parlama yapmalı , Gürhan'ın anlık parlamalarını 90dakikalara yaymalı.
    Herşeye rağmen Can bi yerlere gidecek kadar iyi olmalı!
    Yasin'i kaybetmemeliyiz.Volkan Babacan bu takımda oynayabileceğini göstermeli.

İlla yol gözükünce mi Ali gibi parlayacaklar?

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri