Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Ankaraspor
-
Beraberlik
-
07.Aralık.2007, 06:15
Bazıları yine taraftara sallamaya başlamış bilmeden etmeden, yahu siz neden bahsediyorsunuz?Beşiktaş İnönü'de rahat maç kazanamazmış.Hadiyin ordan!Bugün tribündeydim.Delgado'ya tepkiler açık tribünden geldi.Kapalı ise bu tepkilere oyuncuyu alkışlayarak , ve Delgado lehine tezahuratta bulunarak tepki verdi.Islıklayanlar da yine Beşiktaş taraftarı tarafından susturulmaya çalışıldı.Herşey ordan görüldüğü gibi değil yani, zaten Beşiktaş tribünde mikrofon var diye iftira atan adam taraftara sallamış , pek şaşırmam 
Maç hakkında ise;
Geldiğinden beri Denizli'yi savunuyordum.Kaybetsek de iyi oynuyorduk diye kendimi avutuyordum.Bu maçta gördüm ki bu takımın doğru düzgün bir taktiği yok, kazanırsa duran toplardan veya bireysel çabalar doğrultusunda oluşacak pozisyonlarda gol bulabilir.Zira duran toptan bulduğumuz bir pozisyonda Toraman akıl almaz bir gol kaçırmasa yine bu maçı kazanabilirdik.Sivok artık defansa geçmeli, Denizli niye bozar Zapo-Sivok uyumunu anlamam...Bobo'yu eleştirenler de var, hala savunuyorum ki Bobo bu takımın forvetidir.İlk 11'de esame listesine adı ilk yazılacak futbolculardandır.Açıkcası bu mağlubiyeti hiç beklemiyordum...Artık mağlubiyette payu olan herkes aklını başına devşirmeli, şapkasını önüne koyup düşünmeli...
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
Kursağımızda kalıyor.
Söylesene bize hoca,
Takım niye oynamıyor?
Mesaj Yetkileri