Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Ankaraspor
-
Beraberlik
-
07.Aralık.2007, 21:44
Dün rezil bir Beşiktaş izledik. Maçı seyredipte olaylı Samsunspor maçını aklından geçirmeyen yoktur heralde. Kadroyu öğrendikten sonra aklımdan geçenleri maçtan sonra Rıdvan Dilmen NTVSpor'da dillendirdi. Beşiktaş'ın dün ne oynadığını anlayabilen dünya üzerinde çok az insan ya vardır ya yoktur. Ankaraspor gibi topla oynamayı seven, pas yapmayı seven bir takıma karşı Mustafa Denizli ne düşünerek böyle bir takım çıkardı anlamak, kelimeler ile tarif etmek mümkün değil.
Maça gelirsek, gerçekten rezil bir oyun oynadık. Kaleci Rüştü bence maç 1-3 bitmesine rağmen Beşiktaş için maçın adamıdır. 6-7'ye doğru gidiyordu maç ki şükür Ankaralı oyuncuların ve Rüştü'nün sayesinde 3'te kaldı. Tello, Bobo ve Delgado 3'lüsünün sahada ne yaptığı belli olmayan oyunları ile 1 gol bulmuş olmak dahi bu maç için bir mucize ki zaten gol bir karambol sonrasında topun oyuncuya gelmesi ile oldu. Sivok'un kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaptığı futbolculuğu bırakın insanlığa sığmayan bir hareketti en az 3-4 maç ceza almalı diye düşünüyorum. Ama bu cezayı vermezler -veremezler- yada verip 2 maç olarak onanır ki zaten onuda kırmızı karttan zaten aldı. Eskişehir maçında Serdar'ın Rüştü'ye yaptığı harekete sinirlenen bizler bu pozisyonda birşey yokmuş gibi davranırsak olmaz, bize yakışmaz. Bir iki lafta Tello için etmek lazım. Tello futbolu bırakıp boksör olmaya merak saldı heralde. Bursaspor maçında Gökhan'a attığı sol kroşeden sonra bu maçta da aynısını tekrarladı. Yan hakemin o pozisyonu görmüş olmamasına ihtimal dahi vermiyorum. Ama 2. kırmızı kartı istemeye yüreği yetmedi sanırım. Beşiktaş yönetimi Tello'ya ağır bir para cezası vermeli bu davranışlarından ötürü ama nerde...
Bu saatten sonra bir Beşiktaş taraftarı olarak şampiyonlukla ilgili herhangi bir beklentim kalmadı. Zaten takımdan bunu beklemiyordum ama şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kötü formları neden olmasın dedirtiyordu ancak artık Beşiktaş'ta herhangi bir ışık yok. İbrahim Üzülmez ve Sivok'un muhtemel cezaları ile A.Gücü ve Galatasaray maçlarına çıkacak Beşiktaş puan kayıplarını sürdürecektir ve şampiyonluk yarışına havlu atacaktır kanısındayım.
Beşiktaş'ın en büyük handikapı bence yıldız bir oyuncusunun bulunmayışı. Rakiplere baktığınızda beğenir yada beğenmezsiniz ama bir Arda, Lincoln, Kewel, Baros diğer yanda yine beğenir yada beğenmezsiniz ama Guiza, Semih, Alex, Deivid gibi oyuncular varken Ekrem ile, ne yapacağı kestirilemeyen Delgado ile, hayalet gibi ortalarda dolanan Tello ile Bobo ile, formsuz Serdar ile ne şampiyonluğundan bahsedeceğiz ki.
Sezon başında da söylemiştim Beşiktaş yönetiminin yaptığı transferler büyük hedefler koymuş bir takımın transferleri değildi. Beşiktaş bu kafa ile bir 10 yıl daha şampiyonluk göremez. Ama adam gibi bir yönetim gelip, arkadaş benden 3 yıl 5 yıl şampiyonluk beklemeyin çok transfer beklemeyin ama sonunda adam gibi bir takım izleyeceksiniz desin, hayır diyecek bir Beşiktaşlı çıkmaz.
Rakiplerimize bundan sonra şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum. Umarım büyük takımlar bukadar kötü iken bir Anadolu takımı şampiyonluğa ulaşır.
Mesaj Yetkileri