Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
abi sen namağlup kapatırsın bu ligi ona eminim marsilya maçlarını kazanırsan marsilyanın üstünde bitirsin gibi gelio bana defansta falan kimler var yenilmedin bi türlü monicanın dikkatini çekmiştir bu umarım
Valla hiç sorma abisi,namağlup küme düşmeyelim de Yedek forvetlerle 4 gol attık,as forvetlere döndük ki onlarda 20 yaş ve altı şimdi Cavenaghiden sonra hepsi öyle oldu gol atamadılar golüde rakibe attırdık son mata zaten Olmadı yeteneğe falan bakmayıp koyacağım Malili forveti 11'e.Zaten Cavenaghide gitti başka çare yok Defans sağlam. 4 lü Eduardo(Wendel),Planus(Diomandé),Henrique,Chalmé'den oluşuyor.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
Bordo çok şanssız başlamış. En önemli oyuncusu 6 ay yok.
Yarışta Marsilya daha önde olur gibi görünüyor..

Başarılar her ikinize de
Çok teşekkürler.Valla birinin bacak diğerinin kol gitti son kozomuz Defour ve Gourcuff'a artık zırh yaptırdık maçlara öyle çıkacaklar

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon
Aslında tam Fransa ligi gibi de bir Lyon absürd gidiyor benle beraber Bende nasıl olsa Lyon şampiyon olur diye Lyon'u altıma alırsam birinci olurum stratejisi uyguluyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
berabere kalmaya çalışsan bu kadar kalamazsın heralde
Yok kazanmaya çalışırken berabere kalıyorum berabere kalmaya çalışırsam fark falan atarım abisi o yüzden denemedim Iddaa'nın en çok kazandıran takımı olduk galiba