Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

sakary Ali Misafir

Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

berabere kalmaya çalışsan bu kadar kalamazsın heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    abi sen namağlup kapatırsın bu ligi ona eminim marsilya maçlarını kazanırsan marsilyanın üstünde bitirsin gibi gelio bana defansta falan kimler var yenilmedin bi türlü monicanın dikkatini çekmiştir bu umarım
    Valla hiç sorma abisi,namağlup küme düşmeyelim de Yedek forvetlerle 4 gol attık,as forvetlere döndük ki onlarda 20 yaş ve altı şimdi Cavenaghiden sonra hepsi öyle oldu gol atamadılar golüde rakibe attırdık son mata zaten Olmadı yeteneğe falan bakmayıp koyacağım Malili forveti 11'e.Zaten Cavenaghide gitti başka çare yok Defans sağlam. 4 lü Eduardo(Wendel),Planus(Diomandé),Henrique,Chalmé'den oluşuyor.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Bordo çok şanssız başlamış. En önemli oyuncusu 6 ay yok.
    Yarışta Marsilya daha önde olur gibi görünüyor..

Başarılar her ikinize de
    Çok teşekkürler.Valla birinin bacak diğerinin kol gitti son kozomuz Defour ve Gourcuff'a artık zırh yaptırdık maçlara öyle çıkacaklar

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon
    Aslında tam Fransa ligi gibi de bir Lyon absürd gidiyor benle beraber Bende nasıl olsa Lyon şampiyon olur diye Lyon'u altıma alırsam birinci olurum stratejisi uyguluyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    berabere kalmaya çalışsan bu kadar kalamazsın heralde
    Yok kazanmaya çalışırken berabere kalıyorum berabere kalmaya çalışırsam fark falan atarım abisi o yüzden denemedim Iddaa'nın en çok kazandıran takımı olduk galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Çok eksik bir forvet hattı ile maça çıktık.Maçtan önce ümitsizdik.Oyunun bir anında bocalasakta Sporting karşısında aldığımız 2-1 lik galibiyet ile Şampiyonlar Liginde 3 maçta 7 puan yaptık.Fakat bu bebelerle daha ne kadar gideceğiz bilemiyorum.Çok süper pozisyon kaçırıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Maça çok iyi başladık bir anda 3-0 oldu skor Niang ve Ben Arfa sakatlanınca devre arasında onları oyundan aldım. 2. devre etkinliğimiz azaldı Porto gelmeye başladı. Orta sahada genç kaboreyi aldım oyuna iyice ezildik ve zar zor 3 puanı aldık. Ben Arfa 1 ay yok .

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kaan abi bence sen %80 beraberlik oranı tutturcaksın ligde

Serkan abi seni de tebrik ederim Porto'yu yenmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kaan abi bence sen %80 beraberlik oranı tutturcaksın ligde

Serkan abi seni de tebrik ederim Porto'yu yenmişsin
    Teşekkürler Keremcim Kaan abinde bi taktik yapacam kimse beni yenemeyecek dedi yaptı ama ufak bir teknik aksaklık var oda yenemiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Valla Keremcim taraftarın yeter artık hoca sesleri arasında güzel bir oyunla 9. beraberliği aldık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kaan abi forvette sıkıntı çekiyorsan Monica'yı önerebirlim.Çok uygun bi fiyata gelebilir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Monica'yı forvete koysam daha etkili olur zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

monica'nın topa vurmasına gerek yok zaten sahaya çıksa en az 5 fark garantisi veriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

PSG deplasmanında kaybetmemek güzel oldu Bu arada Monica seneye Marsilya'nın bençte olacak moral verecek takım hocasına

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

yolsuzluklar takımı marsilya yne bi oyun bozanlık peşinde
    monica ve yeni ailesi (baba hamdi- doğacak olan çoluk çocuklar) sana yar etmezler monicayı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Valla doğru diyosun abisi.Sochaux maçında 20 yaş takımımı sahada dövdüler kırmızı bize cıktı.onlar sonra gördü.bir türlü oyuna konsantre olamadık sakatlık değişiminden.Bir tek Wendel 1 ay yok.Jussie kurtardı Döve döve yendiler.Umarım 15 maç sonraki ilk yenilgi bizim için ateşleyici olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Seriyi bozmuşsun abi olmadı şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine bozdum seriyi abisi Nancy maçını alarak birazda olsa moral bulduk

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yolsuzluklar takımı olduğumuzu düşünenlere 3 kapak ekliyorum İkisi maç biri transfer

Genç Kosta Rika'lı Celso Borges orta sahamız için iyi bir alternatif olur umarım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

borger , 08 in buonanoutte(böyleydi sanırım) si olacak sanırım herkes alıyor bu oyuncuyu tabi marsilya'nın kalitesinde bir oyuncu mu tartışılır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Marsilya'ya Vukcevic yakışırdı.En iyisi onu Bordeux alsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    borger , 08 in buonanoutte(böyleydi sanırım) si olacak sanırım herkes alıyor bu oyuncuyu tabi marsilya'nın kalitesinde bir oyuncu mu tartışılır
    Çok haklısın abisi Borges 2009 da Bounanottenin kulon hali Kalitesine gelince zaten güvendiğim Ziani ve Ben Arfa orta sahayı çekiyor valbuena ve Borgeste onlara alternatif olur.
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bence Marsilya'ya Vukcevic yakışırdı.En iyisi onu Bordeux alsın.
    Sezon sonu Ligi iyi bir yerlerde bitirirsek iyi transferler yapacağız

Ligdeki 12. Maçımızda Auxerre i konuk ettik 3-0 öne geçtiğimiz için fazla rahatladık heralde. Bu rahatlık az daha bize puan kaybı getirecekti ama bir kaç değişiklikle skoru koruduk ve kazanmasını bildik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Hem şampiyonlar ligi maçı hem lig maçı 2-0'lık mağlubiyetle bitti.Kankacımın bildiği ve gördüğü üzere forvetlerim saç baş yoldurma sahfasının üzerine geçti.En azından ocak ayına kadar dayanıp ya da cavenaghi'nin iyileşmesine kadar ve şampiyonlar liginden çıkmak hedefimiz.lig için ise şu an için kötümser olmak erken ama pek de yüksek bir iddiamız yok

Bana oyuncu önermeyin oyuncular ikinci sezona kısmetse ya da Ocak ayı beleş transferine.Marsilya mafyası paraları saçarken bize başkan harcadığımız 12.5 milyon euronun hesabını soruyor çünkü

abi serbest transferden kallon u falan al bari cavenaghi iileşene kadar iş işten geçmiş olcak ama devre arasında toparlarsın sen abi forza bordeaux

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla abisi ucuza Laslandes Kallon ya da Jardel bile olabilir tecrübeli isimlerden ibrini alacağım eğer ikisinde de iyileşme ümidi olmazsa yoksa 4-6-0 ile çıkacağım

abi senin bu forvetler guiza ile akrabamıymış acaba bi araştır

Serkan abi ayıptır.Sen 3 atıyorsun Kaan abi bakıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Monica : Benzama'yı Seviyorum !

Fransa Ligue 1'de iki Türk teknik adamın dilinden düşmediği Monica Fransa'da favorisinin Olympique Lyonnais söyledi.Anne tarafının Fransız oldugunu kaydeden ünlü güzel cümlelerine şöyle devam etti ; Evet günlerdir 2 Türk menajer benim hakkımda asılsız iftiralarda bulunuyorlar bu durumdam çok şikayetçiyim adımı degiştirmek istedigim günler bile oldu.Onlar kim ben kim '' dedi Ayrıca Monica 2 Türk menajerinin tacizleri devam ederse solugu ya Fransa Futbol Federasyon'unda yada AİHM'de alacagını kaydetti.Ve son Olarak;Aşık oldugu futbolcu,favori takımından Benzema olduguu kaydetti.Benzama ile düzenli bir ilişkisi oldugunu söyledi.Bu açıklamayı duyan 2 Türk teknik adam .Benzema'nın telefonuna ölüm tehditleri attıgı belirtildi.

Kaynak:XXS
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Serkan abi ayıptır.Sen 3 atıyorsun Kaan abi bakıyor
    Valla abisi Kaan benim 3 mislim pozisyona giriyor her maç ama benim ön liberom Cana bile onun forvetlerinden daha isabetli vuruyor 25-30 mt den takıyor Birde forvette Cardozo-Niang ve Pandev olunca atıyoruz bir şekilde Kankam gerçekten forvetsizlikten zorlanıyor.

@ Alican

Abisi kaynak yalan sölemiş hatunun gönlü zaten bende hatta Cavenaghi ve Chamakhın ayağınıda o kırdırttı benim işimi kolaylamak için

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bordeaux kümeyemi gidiyo ne

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece kümeye olsa neyse Denizcim,beni Fransa sınırlarına bile sokmazlar artık

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Lig kupasında sahamızda PSG yi konuk ettik çok iyi oynadık ama şanssız bir gol yedik dünyaları kaçırdık zorda olsa penaltılarda turu geçtik

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri