Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Ben her tür kaleciye gittim,Ustari olsun Sinan Bolat dahi bizi istemedi .Orkun ile idare edicegiz mecburen Oliveira konusunda bir espri yapalım canım sıkıldı diye yazayım dedim sende anlıs anlamıssın herhalde.Benim niyetim seni kırmak degil aksine yorumlarını begeniyorum ama bana onda gerekli yere transfer yaptıgım halde bütün dogrularını götürmüş demen moralimi bozdu.Gerçi Kepa-Oliveira-Umut ileri hattımız ki tek forvet cıktıgım için 2 si yedek kalmak zorunda.Ben istemez miyim Orkun'dan daha iyi bir kaleci almak,gelmediler,kulüpleri çok istedi v.b filan bizde forvete kaliteli bir yabancı aldık ki bir tane daha alıcagım sezon yarısında Wonderkid.Yinedee takip ettigin için teşekkürler..Bir stoper,Bir forvet,Bir 10 numara eksikti bizde aldık hepsini hatta alternatiflerini bile aldık bir tek kaleci alamadık ondada Orkun'a güveniyorum.
Hah Bak Böyle Söyle Canımı Ye.Ben "Canım Sıkıldı Oliveira'yı Aldım" Dediğin İçin Öyle Dedim.Ondan Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş Dedim.(Sanırım Senin Moralini Bozan Kısım'da Bu) Yoksa Diğer Transferlerin Güzel Dedim.(Açıkca Belirtmedim Diğerleri Güzel Diye Ama O Cümleden Diğerlerini Beğendiğim Anlamı Çıkıyor Zaten )
Ama Diğer Kalecilerin Gelmediğini Doğal Olarak Sen Söylemeden Ben Bilemem.Ben Kaleci Almak Dururken Gidip "Canım Sıkıldı" Diyip Onu Aldın Diye Yanlış Dedim.Anlattığına Göre Sende Orkun'a Mecbur Kalmışsın.Ama Sen Bunu Söylemezsen Ben Bilemem.Ben Ancak Okuduğuma Göre Yorum Yapabilirim.
Yinede Transferlerin Güzel.Ama Kaleci Getirebilsen 10 Numara Olacaktı.
Kırdıysam Seni Kusura Bakma.İkinizede Başarılar.
NOT: Kalecilerden Kimlere Teklif Verdin,Kimler Reddetti Belirtirsen Kaleci Arayışında Yardımcı Olabilirim.Bende Teklif Götürmediğin Kalecilerden Senin Kaleni Koruyabilecek Kalitede Kaleci Araştırabilirim.