Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim daha başarılı olur?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Alicanfmfan

41 54.67%
  • Karizma_Aykut

34 45.33%
1 ile 30 arası toplam 365 sonuç

Konu: Who Is The Lord Of Istanbul ? [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben her tür kaleciye gittim,Ustari olsun Sinan Bolat dahi bizi istemedi .Orkun ile idare edicegiz mecburen Oliveira konusunda bir espri yapalım canım sıkıldı diye yazayım dedim sende anlıs anlamıssın herhalde.Benim niyetim seni kırmak degil aksine yorumlarını begeniyorum ama bana onda gerekli yere transfer yaptıgım halde bütün dogrularını götürmüş demen moralimi bozdu.Gerçi Kepa-Oliveira-Umut ileri hattımız ki tek forvet cıktıgım için 2 si yedek kalmak zorunda.Ben istemez miyim Orkun'dan daha iyi bir kaleci almak,gelmediler,kulüpleri çok istedi v.b filan bizde forvete kaliteli bir yabancı aldık ki bir tane daha alıcagım sezon yarısında Wonderkid.Yinedee takip ettigin için teşekkürler..Bir stoper,Bir forvet,Bir 10 numara eksikti bizde aldık hepsini hatta alternatiflerini bile aldık bir tek kaleci alamadık ondada Orkun'a güveniyorum.
    Hah Bak Böyle Söyle Canımı Ye.Ben "Canım Sıkıldı Oliveira'yı Aldım" Dediğin İçin Öyle Dedim.Ondan Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş Dedim.(Sanırım Senin Moralini Bozan Kısım'da Bu) Yoksa Diğer Transferlerin Güzel Dedim.(Açıkca Belirtmedim Diğerleri Güzel Diye Ama O Cümleden Diğerlerini Beğendiğim Anlamı Çıkıyor Zaten )
    Ama Diğer Kalecilerin Gelmediğini Doğal Olarak Sen Söylemeden Ben Bilemem.Ben Kaleci Almak Dururken Gidip "Canım Sıkıldı" Diyip Onu Aldın Diye Yanlış Dedim.Anlattığına Göre Sende Orkun'a Mecbur Kalmışsın.Ama Sen Bunu Söylemezsen Ben Bilemem.Ben Ancak Okuduğuma Göre Yorum Yapabilirim.
    Yinede Transferlerin Güzel.Ama Kaleci Getirebilsen 10 Numara Olacaktı.
    Kırdıysam Seni Kusura Bakma.İkinizede Başarılar.
    NOT: Kalecilerden Kimlere Teklif Verdin,Kimler Reddetti Belirtirsen Kaleci Arayışında Yardımcı Olabilirim.Bende Teklif Götürmediğin Kalecilerden Senin Kaleni Koruyabilecek Kalitede Kaleci Araştırabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hah Bak Böyle Söyle Canımı Ye.Ben "Canım Sıkıldı Oliveira'yı Aldım" Dediğin İçin Öyle Dedim.Ondan Tek Yanlış Bütün Doğruları Götürmüş Dedim.(Sanırım Senin Moralini Bozan Kısım'da Bu) Yoksa Diğer Transferlerin Güzel Dedim.(Açıkca Belirtmedim Diğerleri Güzel Diye Ama O Cümleden Diğerlerini Beğendiğim Anlamı Çıkıyor Zaten )
    Ama Diğer Kalecilerin Gelmediğini Doğal Olarak Sen Söylemeden Ben Bilemem.Ben Kaleci Almak Dururken Gidip "Canım Sıkıldı" Diyip Onu Aldın Diye Yanlış Dedim.Anlattığına Göre Sende Orkun'a Mecbur Kalmışsın.Ama Sen Bunu Söylemezsen Ben Bilemem.Ben Ancak Okuduğuma Göre Yorum Yapabilirim.
    Yinede Transferlerin Güzel.Ama Kaleci Getirebilsen 10 Numara Olacaktı.
    Kırdıysam Seni Kusura Bakma.İkinizede Başarılar.
    NOT: Kalecilerden Kimlere Teklif Verdin,Kimler Reddetti Belirtirsen Kaleci Arayışında Yardımcı Olabilirim.Bende Teklif Götürmediğin Kalecilerden Senin Kaleni Koruyabilecek Kalitede Kaleci Araştırabilirim.
    Tamam sorunu bulduk , teşekkür ederim.Transfer teklifi yaptıgımız kaleciler.Ben Foster,Sinan Bolat,Timo Hildebrand,Oscar Ustari,Serkan Kırıntılı ,Andres Isaksson sadece Isaksson geliyordu oda Orkundan daha kötüydü bende Orkun'da karar kıldım.Ama sezon arası yapıcagız transfer.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri