Edu’nun 2 kritik hatası maçı kazanamamamızı sağladı. 8. dakikada yaptırdığı penaltı ile ilk golü yememizi sağladı. Şok golün ardından erken toparlandık ve Deivid’in alışılagelmiş uzun şutlarından biriyle beraberlik golünü yakaladık. 8 dakika sonra da kazandığımız penaltıyı Alex gole çevirdiğinde Kadıköy yıkılıyordu resmen. İlk yarıyı bu skorla tamamlayıp 2. devre oyunu soğutarak maçı kazanabileceğimizi düşünüyordum mi sahneye Volkan ve Edu çıktı, ikisi de aynı topa yükseldi ve müdahale edemeyince Koevermans’a topu boş kaleye yuvarlamak kaldı. Ve soyunma odasın moralsiz girdik.

Edu’nun yerine devre arası Önder’i aldım. Morali çok bozulmuştu. Bize gol lazım olduğu için yüklendik, son 10 dakika artık defansta 2 kişi bırakıp saldırmaya başladık, pozisyonlara da girdik ama gol bir türlü gelmedi ve maç 2-2 sona erdi.

Bu kadar mı gerçekçi olur bir kariyer diyorum, 2 puandayız ve ŞL’de son maçımızı oynayacağız. Eğer bu kötü performans gösterdiğimiz 5 maçın ardından deplasmanda Steaua’yu yenersek UEFA’da yolumuza devam edeceğiz. Şimdi sadece o maça konsantre olup galibiyet almak istiyoruz.