Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Sonunda Sekopej ve Fenerbahçe kariyeri.. Başarılar. Avrupa durumun Aragones gibi Uefa ya kal ama ha..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sivas ne yapmış öyle ya uefaya kalırsan orda başarılı olursun dıye düşünüyorum serkan ordakı zor rakıpler Everton ve Mılan oluyor genelde

Avrupa'da başarılar
    Lig için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü zaten ligde başarılısın

Seni kendi Fenerbahçe kariyerime beklerim (imzamda)

sakary Ali Misafir

Ligte puan farkını açmışsınız Sivas ile.. çok iyi..ŞL de uefaya kalabilirsin zor değil PSV yi kendi sahanda yenip Steaduda deplasmanda yenersin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivasım Harika Başlamış Umarım Avrupada Toparlanırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Avrupa'da işin zor ligde ise Sivas nasılsa bir dönem sonra düşüşe geçer sende alıp götürürsün.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Siavsa bak 11de 11 CLde durum çok kötü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi logo paketini nerdne buldun acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Logo paketi sitemizde var Deniz. Ligde iyi gidiyoruz, Sivasspor ile oynamadık henüz ve Sivas'ın 1 maçı eksik aynı puandayız.

Daha kontrollü oyun ve kontra atak tarzına dönüş yapıyoruz. Tabi ilk maçımızda yedek takımda bunu denedim. Semih’in penaltı kaçırması ve 90+3’de yediğimiz gol şanssız olduğumuzun göstergesi. Ama oyun olarak da istediğim seviyeye çıkamadık kupa maçında.

Kayseri deplasmanında Kayseri yüklense de fazla tehlikeli olmadı. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirerek kazanmasını bildik.

Bu sefer ligde karşılaştık Bursaspor ile ve yine yenişemedik.

Alex sakatlığı atlattı ve sahalara golle döndü. Güiza’nın sakatlanması PSV maçı öncesi galibiyete rağmen moralleri bozdu.

Bu maçı mutlak kazanmamız gerektiği için ofansif bir kadro ile maça başlayacağız. Beraberlik bile avrupaya veda demek. Maç kadrosu şöyle;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edu’nun 2 kritik hatası maçı kazanamamamızı sağladı. 8. dakikada yaptırdığı penaltı ile ilk golü yememizi sağladı. Şok golün ardından erken toparlandık ve Deivid’in alışılagelmiş uzun şutlarından biriyle beraberlik golünü yakaladık. 8 dakika sonra da kazandığımız penaltıyı Alex gole çevirdiğinde Kadıköy yıkılıyordu resmen. İlk yarıyı bu skorla tamamlayıp 2. devre oyunu soğutarak maçı kazanabileceğimizi düşünüyordum mi sahneye Volkan ve Edu çıktı, ikisi de aynı topa yükseldi ve müdahale edemeyince Koevermans’a topu boş kaleye yuvarlamak kaldı. Ve soyunma odasın moralsiz girdik.

Edu’nun yerine devre arası Önder’i aldım. Morali çok bozulmuştu. Bize gol lazım olduğu için yüklendik, son 10 dakika artık defansta 2 kişi bırakıp saldırmaya başladık, pozisyonlara da girdik ama gol bir türlü gelmedi ve maç 2-2 sona erdi.

Bu kadar mı gerçekçi olur bir kariyer diyorum, 2 puandayız ve ŞL’de son maçımızı oynayacağız. Eğer bu kötü performans gösterdiğimiz 5 maçın ardından deplasmanda Steaua’yu yenersek UEFA’da yolumuza devam edeceğiz. Şimdi sadece o maça konsantre olup galibiyet almak istiyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

PSV bereberliğ çok kötü olmuş be abi ama Steau maçı çok öenmli bir maç uefa için

sakary Ali Misafir

kötü bir gidişat var gibi abi ligte beraberlikler almışsın..ŞLde işin çok zor bence..gerçeklede aynı olmuş ama Steau'nun ŞLye gitme şansı var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones gibisin Serkan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    takimda revizyon sart kardesim transfer istiyoruzzz
    Steau maçı geçsin, gelecek planlarımı açıklayacağım. Takımın havası bozulmasın diye şimdilik açıklama yapmıyorum. Ama revizyon olacak, beklemede kalın.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    PSV bereberliğ çok kötü olmuş be abi ama Steau maçı çok öenmli bir maç uefa için
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    kötü bir gidişat var gibi abi ligte beraberlikler almışsın..ŞLde işin çok zor bence..gerçeklede aynı olmuş ama Steau'nun ŞLye gitme şansı var..
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Aragones gibisin Serkan abi.
    Aragones'ten daha iyi olduğumu kanıtlamak için son maçı kazanacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bursaspor'u bir türlü yenememişsin.Bursaspor yenilmez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    Bursaspor'u bir türlü yenememişsin.Bursaspor yenilmez
    2. devre Kadıköy'de hesaplaşacağız.

Yerli oyuncuların yanı sıra takımda bulunan yabancı oyuncularla da yollarımızı ayıracağız. Takımdan 3-4 yabancı devre arasında gönderilebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son maçı kazanıp uefa'ya kalmanı diliyorum.. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Denizli deplasmanında da geleneği bozmuyoruz ve 2 puan bırakıyoruz.

Ve ligde en kritik maçımızda İstanbul’da Sivasspor’u zorlanmadan üsttün bir oyunla yeniyoruz ve liderlik koltuğuna oturuyoruz.

Ve sezonun en kritik maçını kazanarak UEFA Kupası’na katılıyoruz. İlk devre golsiz tamamlanınca taktikte değişikliğe gittik. Son 15 dakikaya girdiğimizde ise tüm riskleri aldım ama bir türlü beklediğimiz gol gelmiyordu. Neyse ki Alex’in kornerini gole çevirerek bizi kurtaran Lugano sahneye çıktı ve 3 puan almamızı sağladı. Bu sayede de avrupada yolumuza devam ediyoruz.

Ligde son hafta Hacettepe ile oynayacağız, bu maçla birlikte takımda düşünmediğim ve takıma katılmasını istediğim oyuncuların listesini yönetime vereceğim ve transfer çalışmalarına başlayacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

UEFAya kalman çok iyi olmuş abi erken veda etsen kötü olurdu avrupaya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Devrenin son maçında Hacettepe’yi de deplasmanda 1-0 yeniyoruz ve yenilgisiz liderliğimizi sürdürüyoruz.

2. devre takımda düşünmediğim isimler;

Edu
    Can Arat
    Yasin Çakmak
    Deniz Barış
    Josico
    Maldonado
    Ali Bilgin
    Tümer Metin
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazdığın isimlerin hepsini sat abi iyi olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası’nda rakibimiz Rosenborg. Kolay bir kura çektik. Galatasaray Celtic ile Kayserispor ise Stuttgart ile oynayacak.

Eğer turu geçebilirsek Sampdoria – Sporting galibi ile oynayacağız, Galatasaray Benfica – Basel galibi ile Kayserispor ise Portsmouth – PSV galibiyle oynayacak.

Öncelikle işe antrenörleri değiştirerek başladım, daha üst seviyede antrenörlerle anlaştık. Türkiye Ligi’nden gelecek vaden oyuncuları takıma katmaya çalışırken kadroyu zenginleştirmek için de çabalarımız sürüyor.

Transfer dönemi hareketli geçti, aslında daha değişik planlarım vardı ama devre arası takımın dengesini fazla bozmak istemedik.

Edu ve Lugano iyi anlaşıyorlardı ama defansa hızlı bir adam almak istiyordum, bu nedenle Edu’yu gönderdik ve yerine İbrahima Sonko’yu transfer ettik.

Valencia’dan bedelsiz olarak Hugo Viana’yı kadromuza kattık. Maldonado ve Josico’dan iyi olduğu kesin.

Ve 3 tane 17 yaşında oyuncu aldım. Salih ve Ömer’in çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Emrah ise şanssız, 3 kupa maçı oynadı ve son maçta bacağı kırıldı, 5 ay sahalardan uzak kalacak. Salih orta sahanın sağında Ömer ise stoper oynuyor. 2. devre onlara fazlaca şans vermeyi düşünüyorum.

Şimdilik transferlerimiz bu kadar. Kupada grup maçında Hacettepe’yi 3-0 ile geçtik. Son grup maçın da da Eskişehir’e 1-0 kaybettik. Bu 2 maçta satmayı düşündüğüm oyuncuları oynattım piyasa yapmaları açısından.

Çeyrek finalde ise 2 maçta da Gençlerbirliği’ni yenerek yarı finale yükseldik. Muhtemel rakiplerimiz; Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray gelirse zor olur diye düşünüyorum maç güzel transferler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferin son gününde Fenerbahçe kulübünde hareketli saatler yaşandı.

Serkan Hoca’nın transfer listesine koyduğu fakat taliplileri çıkmayan oyuncular transferin son günü takımdan uzaklaştırıldılar. Kalmaları takımın huzurunu bozabilir endişesiyle bu kararın alındığı bildirildi.

Genç oyuncular İlhan ve Gürhan ile birlikte satılık listesinde bulunan Ali Bilgin ve Tümer Metin Sivasspor’a kiralık verildiler. Sezon başında transfer edilen Josico ise ülkesine döndü. Recreativo takımına kiralanan Josico’nun kira sözleşmesi sona erdiğinde satın alma opsiyonu da bu kulübe ait.

Yabancı kontenjanının boşalmasıyla akıllara gelen son dakika bir yabancı transfer yapılacak mı sorusunu yönelttiğimiz Özışık; “Görüştüğümüz oyuncular var” şeklinde yanıt verdi.

Akşam saatlerinde ise kulübe gelen menajerlerle yapılan görüşmelerin ardından yeni transfe FB TV’den duyuruldu. Gelecekte Carlos’un yerini doldurmak için Constant Djakpa ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Genç oyuncunun yarın oynanacak Ankaraspor maçı kadrosuna da alınacağı gelen bildiler arasında.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İlginç transferler Serkan Abi..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Transferler güzel abi. Sene sonu rahat şampiyon oulrsun. Ama birşey soracam Kayseri Stuttgart'ı elerse nasıl PSV ile karşılaşacak. PSV senin grupta değil miydi?

iyi transferler yapmışsın Serkan abi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Serkan Abi ben logo paketlerini bulamadım...!!! Link verebilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerlerde özlenen transferler yapmışsın Serkan.
    Neredeyse adı sanı duyulmamış 2 yabancı getirmek büyük iş

Güzel transferler. Hugo Viana DM'de biraz yetersiz kalabilir. Emre ile aynı yapıda bir oyuncu. Hatta Emre DM'de ondan daha iyi oynar.

Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri