LOKMAN'LA BASIN TOPLANTISI (live) (canlı ! çok canlı)

Basın: Lokman son 4 sezonda 2 sezonu Galatasaray'da , 1 sezonu Gaziosmanpaşa ve 1 sezonu da Dardanelspor'da olmak üzere 3 takım değiştirdin.Bunun senin adına ne gibi etkileri oldu?

Lokman: Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Bu takım değişikliklerinin bende hep oılumlu etkileri oldu fakat en huzurlu ortamı Afyonkarahisarspor'da buldum

Basın : Bildiğin gibi takımdan 19 yaş altı milli takıma giden tek oyuncusun.Bunun takım içinde ne gibi sonuçları oluyor?

Lokman : Milli takımda oynamak her futbolcunun hayalidir.Şu anda 19 yaş altında oynuyorum fakat hayalim daha da iyi yerlere gelip A milli takımda oynamak.Takım içinde bunun pozitif etkileri oluyor.Takım arkadaşlarıma milli takım kampının ortamını ve yaşadığımız anıları anlatıyorum.

Basın : Hasan Hüseyin Coşkun sana çok güvendiğini her fırsatta dile getiriyor ve defans hattının sağını sana emanet etmesi de bunun en güçlü belirtisi. Hoca hakkında fikirlerin nedir?

Lokman : Hasan Hoca çok iyi bir antrenör. Taktik bilgisi ve maçları analiz edişi takımın şu anki başarısına çok önemli katkılarda bulunmuştur. Bizlere bir ağabey, bir baba gibi davranıyor fakat bunun yanısıra bazen bizlere sinirlendiğinde çok sert bir antrenör oluveriyor.

Basın: Takımın ligdeki gidişatı hakkında neler düşünüyorsun?

Lokman : Geçen sezon Play off mücadelesi verdik fakat başarılı olmadık.Bu sezon yeni katılan arkaaşlarımızla beraber daha da güçlendik ve şu anda ligde lider durumdayız.Umarım sezon sonunda da bu sıralama değişmez

Basın : Şu anda en sevdiğin antrenör olarak Hasan Hüseyin Coşkun ismini zikredebilir miyiz?

Lokman : Hocamızı çok seviyorum ve onunla çalışmak çok zevkli fakat 4 yıllık profesyonel kariyerimde Dardanelspor'daki hocamız Mustafa Meteertem'in yeri çok ayrıdır Bu kadar soru yeter, hepinize teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim...