Afyon'da denize girerken yakalanmışsın Hüseyin abi. ()
Afyon'da denize girerken yakalanmışsın Hüseyin abi. ()
Herkese merhabalar,iyi akşamlar
nöbetçiyim demiştimya, akşama ancak bitiriyoruz işleri
GS'den sonra Afyon baya zor oluyor ama bir şekilde başarımızı ve kalitemizi ispatlayacagız inşallahsağolasın....
[quote=webcagri;1328631]Dün gece saatlerinde Cnbc-e haber kanalında çıkan habere göre Double H Coskun Afyonkarahisar'ı TSL şampiyonu yaptıktan sonra ayrılacak.Haber Tüm Türkiye'nin yanı sıra haberin asıl kaynağı olan Papua Yeni Gine ve Endonezya'da büyük yankı uyandırdı...
Objektiflere yansıyan bu fotoğrafı ise hangi takıma gideceğini düşündüğünün göstergesi gibi duruyordu adeta. .
Evet Ali Kırca söz sende...Haberin kaynağı yalan bir kere!
Afyonkarahisar'da Afşet havuzunda çekilip, montajla plaj süsü verilmiş o fotoğrafa
TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!! Kahrolsun yalancı basın!
Habercilerin uydurması
çakma foto o ! Bir kere ben o kadar tipsiz değilim!
Bana tuzak kurup çektiler o fotoyu!
Kulüp yönetimiyle aramı bozup alacağım olan 7 kilo sucuk,4,5 kilo kaymak ve 12 kişilik Afyon kebabı alacağımdan vazgeçirmek istiyorlar!!! Sucuğu ve kaymagı da alacağım, Kebabı da yiyeceğim, Haşigolar'ı da bu ligden babalar gibi çıkaracağım!!!
Takımdaki tek milli oyuncu Lokman PARLAK'la röportaj birazdan...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ntv Spor Televizyonunda çıkan habere göre yetenekli gençler arayan üç büyük kulüp Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 19 Yaş Altı Milli Takım'ın ve Afyonkarahisarspor'un başarılı savunma oyuncusu Lokman Parlak ile ilgilendikleri söylendi. Bu konu hakkında sesizliğini koruyan Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Hasan Hüseyin Çoşkun'un yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.
HAŞİGOLAR GALİP!
MALTEPESPOR GOL FARKIYLA LİDERLİĞE OTURDU!
Afyonkarahisarspor evinde ağırladığı Eyüpspor'u 2-0 yenerek 6. maçında puanını 13'e çıkardı ve zirve yarışını sürdürdü.Maltepespor gol farkıyla liderliğe yükseldi.Maç sonunda Afyonkarahisar'ın bölgesel televizyonunun mikrofonları Hasan Hüseyin Coşkun'a uzatıldı ve son günlerdeki transfer haberleri hakkında sorular soruldu. Özellikle NTV Spor kanalındaki 3 büyüklerin Lokman'la ilgilendikleri haberine çok sinirlenen Hasan Hüseyin Coşkun şunları söyledi :
" Takım olrak çok iyi bir hava yakaladık ve hedefimize hızla ilerliyoruz.Bu tür yalan haberler çıkararak bizi bölmek isteyenleri esefle kınım kınım kınıyorum! TSL şampiyonluğuna kadar uzanacak uzun bir yola girdik! Bu açıklamalarımdan Başta GS-FB ve BJK olmak üzere tüm TSL ekipleri endişe duyduğu için oyuncularımın kafasını karıştıracak transfer haberleri çıkarmaları için medyaya resmen para veriyorlar galiba!!! tekrar söylüyorum! TSL şampiyonluğumuz engellenemez!!!"![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc