Quote Originally Posted by CanPolat7 View Post
stoke haric güzel gidiyorsun .. tahminim stoke macinda oyunun gazabina ugramissin benim herzaman ugradigim gibi .. neyse sunderlandi yenmissin .. ben hic yenemiyorum sunderlandi deplasmanda .. senin taktikle tekrar baslatacam city'i .. bakalim nasil olacak ?
Stoke Maçı Bir Acayipti Adamların Pozizyonu Yok Degajdan Gelen Bir Top Sidibe Sarktı Savunma Arkasına Gol Benim Oynadığım Taktik Man.City İçin En İdeal Taktik

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
şampiyon city oleyyy.Araplarla aran nasıl buğra bzm hacca gitme işi vardı onu ayarladnmı ya başkanla bi konuşsan
Araplarla Aram İyi O Kadar Bütçe Verdiler Hac Konusuna Yardım Yok Kendin Kazan Kendin Git Diyorlar
Quote Originally Posted by ancar View Post
bende kendıme city de kariyer actım lıgın ılk haftasında wiganla deplasmanda 0-0 berabere kalarak basladım 2. hafta kendi evimde arsenalı 6-0 gıbı bır skorla gectım
Arsenal Bana Ters Geldi Ya Yenemedim Olmadı O Maç
Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
Para var huzur var tabi ne yapmışsın öyle transferlerde, o oyuncuları daha uygun fiyatlara da albilirdin acele etmeseydin
e tabi o paranın hakkını veriyor oyuncular, şampiyonluk yakışır bu takıma başarılar
Sağol Kasım Abi Aslında Daha Ucuza Alınırdı Dediğin Gibi Ama Paranın Gözü Çıksın Oyuncular İyide Forvetler Formsuz Zamanla Düzeleceğine İnanıyorum Şu Anda En Verim Aldıklarım Tymoschuk Ve Darijo Srna İyi Dileklerin İçin Sağol