1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CanPolat7 View Post
    cok süper gidiyorsun , tebrik ederim taktik ve takim komutlarinin ss'ini gösterebilirmisin
    2 taktik kullanıyorum. Diğer kullandığım taktiği 'Taktik ve Antrenman odası'nda yayınlamıştım "Perfect Attack"

Ama genelde kullandığım taktik şöyle:
    Klasik kadrom:

Takım komutları:

Taktiğin genel şablonu böyle. Fakat ben pres'i oyuncu komutlarından ayarlıyorum. Orta sahamın hepsi rakip yarı alanda pres yapıyor. Defansım ise kendi yarı sahamda pres yapıyor. Orta sahadaki 3'Lünün ortasındaki elemana (Van Der Vaart) serbest rol veriyorum. Rakip 4-3-3 oynuyorsa beklerimin alan daraltmasını en alt seviyeye getiriyorum, tacking'i sert yapıyorum. Ayrıca rakip takımın önemli oyuncularının zayıf ayakla oynamasını komutluyorum...

Yani taktiğin en önemli kısmı oyuncu komutları diyebilirim. İş bu ayrıntılarda saklı. Belki yakında bu taktiğimi de yayınlarım ayrıntılarıyla...

Teşekkürler ilgin için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    Vay Kardeşim Takimdaşim Süper Gidiyorsun Wallla Ben Internette Sorun Vardi Giremiyordum Süpersin Valla
    Eyvallah kardeşim saolasın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    iyi gidiyorsun.:.
    Teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DgkN View Post
    gercekten cok iyi gidiyorsun milana yenilmen kotu olmus namağlup ligi bitirmeni isterdim sana bu yakısırdı..
    Çok teşekkürler kardeş. Milan maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Fakat önemli değil hala zirvedeyiz ligde. UEFA ve Kupa'da da yolumuza kayıpsız devam ediyoruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xuq View Post
    kardeş ne yazikki fiorentinadan kovuldum şu an atletico madride geçtim eğer adminler izin verirlerse kariyerimi paylaşacağım.gerçekten çok başarılısın tebrik ederim.transferlerinde gerçekten çok iyi.umarım bütün kupaları kaldırırsın.
    pazziniyi satmadaıysan daha ben sürekli oynattım ve kovulduktan sonra milan aldı.alabilirsen hiquaini takip et ucuza veriyor r.madrid oynatmasan bile iyi yedek olur.real madridle oynamıstım müthiş goller atıyordu.
    Kovulman kötü olmuş :/

Pazzin'yi bütün devler istiyor fakat 15-20 'den aşağı bırakmam. Higuain'i Real Madrid önerdi bana 7 milyona, benle beraber 20 kulüp daha teklif yolladı chelsea,milan felan. Sonra Real Madrid'in sözleşme teklifini kabul etti ve takımında kaldı.

Sene sonu için Higuain'den daha süper bir hücum oyuncusu ile anlaştım... Eminim hepiniz çok beğeneceksiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    şampiyon olabilirsin.
    İnşallah olacağız kardeş saolasın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Hocam Harika Gidiyorsun Sivasın Neresindensin Nerede Oturuyorsun Belki Tanışığızdır Birde Hangi Lisedesin
    Teşekkürler. Sivas/Suşehri.

Liseden kovuldum şimdi açıktan okuyorum. 15 gün sonra son sınavıma girip diplomamı alacağım inşallah
    Last edited by S4mp1y0N : 07.Ocak.2009 at 13:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri