Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.

Ben fanatik bakışımla mutluyum peki ya siz?
1. Lincoln ve Kewell gerçek hayatta çok sakatlanmıyorlar mı?
2. Arda oyundaki en iyi Türk kanat oyuncusu 9.0.2 datasında, Tekniği, Driplingi 18 civarı, zaten kısa sürede 20ye çıkartmak mümkün. İlla Messi ile Ronaldo ile bir mi yapılması lazım?
3. M. Topalın fiziksel özelliklerinde, çabukluğunda, çift ayaklı dmc büyük liglerin büyük takımlarında yok, hele son Sivas maçlarını izledikten sonra sizin gelip düşürülsün demeniz lazım.
4. Barışın hangi özelliği kaç da mesela kaç olması lazım merak ettim.
5. Carlos sonuçta bir futbol efsanesi, özellikleri 18-19-20lerden düştüğü için 14-15lere geldi anca. Emre Aşık asla o seviyede bir yıldız olmadı ki yaşının getirdiği düşüşler sonunda bile günümüzün kaliteli stoperleriyle aşık atsın. Galatasarayın 4. stoperi Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzonun as stoperleriyle aynı seviyede olsun istiyorsanız o başka.
6.Baros başlarda bitiricilik gerektirmeyen goller (boş kaleye yuvarlamalar, penaltılar) atıyordu, ama özellikle ilk devre sonlarındna itibaren gayet güzel plaseler de vurmaya başladı. Elbette abartılan gibi 16lara çıkmaz ama 12 de çok az. Kendi görüşümü belirtecek olursam 14 gayet iyidir, 15 de pek sırıtmaz. Elbette bu ca-pa dengesi içinde değerlendirilmeli. bazı oyuncuların daha sezonun ilk haftasında özellikleri artıyor. Barosun da mesela 14le başlayıp sezon içerisinde 15e çıkabilecek şekilde ayarlansa gayet iyi olur.