1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam şuanda Tsl'nin gol kralı , iyi forvet olmasa bile (bana göre çok iyi bir forvet) bu istatistik ile 15-16 bitirciligi hak eder herhalde
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Adam şuanda Tsl'nin gol kralı , iyi forvet olmasa bile (bana göre çok iyi bir forvet) bu istatistik ile 15-16 bitirciligi hak eder herhalde
    Onu gol kralı yapan etken nedir?
    Altı pas önünde çok pas alması olabilir mi mesela?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Onu gol kralı yapan etken nedir?
    Altı pas önünde çok pas alması olabilir mi mesela?
    Hepsi bir etken yalnız , Baros olmasaydı , Onun attıgı golleri herhangi bir forvet atamazdı , adın Cengiz'di sanırım , Siz bu pas olayına baya bir taktınız , İşte Guiza'ya yeterince pas gelmiyormus filan bunlara zerre kadar katılmıyorum , Güiza yeteneksiz bir forvet Jardel'den bile daha bedava gol koklayan bir futbolcu , üstelik güiza'ya ne paslar gelmişti Beşiktaş,Galatasaray maçlarında boş kaleye kaçırdıkları goller aklıma geliyorda içim sızlıyor vallahi , Finishing'i orada 18 görünce , Guiza'nın Finishing'i degil zaten konumuz ;

Peki Baros'un bu performansından sonra bu üstün formundan sonra bitiricliik 12 yerinde mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hepsi bir etken yalnız , Baros olmasaydı , Onun attıgı golleri herhangi bir forvet atamazdı , adın Cengiz'di sanırım , Siz bu pas olayına baya bir taktınız , İşte Guiza'ya yeterince pas gelmiyormus filan bunlara zerre kadar katılmıyorum , Güiza yeteneksiz bir forvet Jardel'den bile daha bedava gol koklayan bir futbolcu , üstelik güiza'ya ne paslar gelmişti Beşiktaş,Galatasaray maçlarında boş kaleye kaçırdıkları goller aklıma geliyorda içim sızlıyor vallahi , Finishing'i orada 18 görünce , Guiza'nın Finishing'i degil zaten konumuz ;

Peki Baros'un bu performansından sonra bu üstün formundan sonra bitiricliik 12 yerinde mi ?
    Teknik ile bitiriciliği karıştırıyorsun.
    Maç içinde attığının 2-3 misli 6 pastan farklı auta gönderiyor.
    Finishing bir çok teknik ve zihinsel bilincin deneyimi ile olur, topa yön vermek, pozisyon bilgisi ve sezgisi, tek başına teknik ile şut ile açıklanamayacak şeyler olduğu için finishing ayrı bir değer.

Baros'a bakarsan çok da gol kaçırıyor.Oyuncunun tekniği vuruşlarına çok etki eder, gollerini estetik yapan da bu.Ben bile Baros'u izlerken bazen gerilebiliyorum, tekniği iyi olmasına rağmen vuruşları o kadar sakin değil, vurayım da vurmuş olayım diye vurduğu da oluyor.
    Vuruşlarında isabet oranı yüksek olan oyuncuların değeridir, bütün takımın şut ortalamasının büyük bir çoğunluğunu bir oyuncuya verirsen onu gol kralı yapman çok normal (basketbolda Kobe neredeyse takım şutlarının yarısını kendisi kullanır).

Güiza da o GS sisteminde 10+ gol atardı.
    Bu kıstas değil, kıstas olursa Premier League, Ligue 1 gibi kıstaslar var kusura bakmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri