1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Hakkında Sormak İstedikleriniz

Threaded View

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Merhaba arkadaslar ben cm ve fm serisi yaklasik bi 8 senedir oynuyorum simdi yeni fm ile ilgili 1-2 sorunum var , simdi anladigim kadariyla ozellikle premier ligde bu sene mac kazanmak oyunda hakikaten cok zor ama benim anlamadigim bir sey var super bir kadrom olmasina ragmen ligde ilk sene 8. tamamladim , lig ve fa kupasinda elendim tek tesellim kotu futbollada olsa aldigim UEFA kupasi , bu arada ben MANCHESTER CITY i yonetiyorum simdi ilk sene yaklasik ilk 11 de oynayan 8-9 oyuncu transfer ettim ve bence bu yuzden di 1.si takimin dil problemi vardi ilk 11 deki 8 kisi ingilizce konusmuordu fakat simdi 2. sezonumda hepsi ogrendi ingilizce o sorunda yok takimin harmonisi % 60 larda fakat su kadro ve taktikle hala mac almakda zorlaniyorum hala domine edemiyorum maclari lutfen benimle yorumlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

BUDA TAKIM KOMUTLARIM

simdi gordugunuz uzre taktigim yerden yavas tempoyla dar alanda teknigi cok yuksek oyuncularla ortada oyunu kurup forvette de teknigi yuksek ve hizli bitiriciligi yuksek olan oyuncularla ara paslari ve ver kac larla sonuca gitmek defansif yondede orta sahada 3 tane maci cift yonlu oyniyabilen oyuncum var bunlar siki pres yaparken geri dortlumun ortasina zapata ve richards gibi 2 tane cok hizli ve marking ve tackling aggression ve bravery si yuksek oyuncu koydum simdi ben bu mantikla FM 09 a kadar tum oyunlarda hemen hemen her takimla basarili oldum ama bu oyunda ozellikle bu kadroyla basarili olamamami hakikaten anliyamiyorum , yorumlarinizi bekliyorum
    kardeş dizilişin bence hatalı 1 hızlı bir de bitirici uzun forvet oynatırsan daha çok verim alırsın. robinho-cardozo
    dm için palombo daha iyi diego moutinho elano 3 amc oynayabilirsin bence. ya da cardozo tek forvet robinho da sol kanat olabilir kadron çok geniş gerçekten benim man city kariyrimde de bu kadar geniş kadrom vardı en fazla. doğru taktik güzel futbol 4. olabilmiştim. 5.arsenaldı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar closing down bu oyunda yıllardır tam olarak çözemediğim bir unsurdur. Öncelikle, pozisyona göre closing downlar nasıl olmalıdır? Örneğin ben DCye x dersem, dr-dl x+2, dmc x+1 mc-mr-ml x+2 fc x+5 veriyorum. Defans çizgisiyle alakası nasıl olmalıdır? Opposition instructions'da kimlere closing down vermeliyiz?
    Saygılar sevgiler..
    xrta;;;;;ben dc lere fazla verme derim. beklere x+2.dm lere +4, amc,mc,amrl,mlr için+4-5 forvetlere de +7-8 ideal diye düşünüyorum ama daha iyi fikri olan varsa daha da iyi lur tabi. kaleci presininde en ortada yani x
    Last edited by matrockmamy : 11.Şubat.2009 at 22:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri