1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Hakkında Sormak İstedikleriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Merhaba arkadaslar ben cm ve fm serisi yaklasik bi 8 senedir oynuyorum simdi yeni fm ile ilgili 1-2 sorunum var , simdi anladigim kadariyla ozellikle premier ligde bu sene mac kazanmak oyunda hakikaten cok zor ama benim anlamadigim bir sey var super bir kadrom olmasina ragmen ligde ilk sene 8. tamamladim , lig ve fa kupasinda elendim tek tesellim kotu futbollada olsa aldigim UEFA kupasi , bu arada ben MANCHESTER CITY i yonetiyorum simdi ilk sene yaklasik ilk 11 de oynayan 8-9 oyuncu transfer ettim ve bence bu yuzden di 1.si takimin dil problemi vardi ilk 11 deki 8 kisi ingilizce konusmuordu fakat simdi 2. sezonumda hepsi ogrendi ingilizce o sorunda yok takimin harmonisi % 60 larda fakat su kadro ve taktikle hala mac almakda zorlaniyorum hala domine edemiyorum maclari lutfen benimle yorumlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

BUDA TAKIM KOMUTLARIM

simdi gordugunuz uzre taktigim yerden yavas tempoyla dar alanda teknigi cok yuksek oyuncularla ortada oyunu kurup forvette de teknigi yuksek ve hizli bitiriciligi yuksek olan oyuncularla ara paslari ve ver kac larla sonuca gitmek defansif yondede orta sahada 3 tane maci cift yonlu oyniyabilen oyuncum var bunlar siki pres yaparken geri dortlumun ortasina zapata ve richards gibi 2 tane cok hizli ve marking ve tackling aggression ve bravery si yuksek oyuncu koydum simdi ben bu mantikla FM 09 a kadar tum oyunlarda hemen hemen her takimla basarili oldum ama bu oyunda ozellikle bu kadroyla basarili olamamami hakikaten anliyamiyorum , yorumlarinizi bekliyorum

2 kelime: squad harmony

kadronu çok hızlı değiştirmişsin birbirlerine alışmaları biraz zaman alacaktır. bu kadronun birarada oynamaya alışması lazım. acele etme devre arasında bol bol maç yaptır. oynatmayacağın adam varsa yedeklere gönder veya kirala. ikinci senenin ortalarında sonuçları görmeye başlarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by STRATOVARIUS View Post
    2 kelime: squad harmony

kadronu çok hızlı değiştirmişsin birbirlerine alışmaları biraz zaman alacaktır. bu kadronun birarada oynamaya alışması lazım. acele etme devre arasında bol bol maç yaptır. oynatmayacağın adam varsa yedeklere gönder veya kirala. ikinci senenin ortalarında sonuçları görmeye başlarsın.

ben buraya yazdigimi unutmusum bile zamaninda , ondan sonra TT&F yi okudum mac motorunu buyuk olcude cozdum dostum hatta guzelde bir taktik cikardim bakabilirsin taktikler bolumunden , cevabin icin sagol

Mesaj Yetkileri