Maçı kalabalık Galatasaray topluluğuyla izleedim. Hepside maç başlarken söyledikleri, biz bu Bordeaux takımına fark atarız. Ama kazın ayağı öyle değildi. Kadrolar açıklandı birde ne göreyim 3 DC - 3 DMC - 3 AMC - 1 FC . Ben ilk başta Meira sağda oynar Mehmet Topal solda oynar şeklinde düşünmüştüm. Maç bir başladı şok oldum Ayhan sol bekten top çıkarıyo

Mademki böyle oynayacaktın Barış yerine Sabri olacaktı. Bütün ataklar sol kanattan geliştirdiler. Ben onların sürekli topu taşıdığını biliyosam Skibbe'de bilecek ve ona göre önlem alacak. Emre Aşık çok şanslıydıki Chamakh topu direğe nişanladı. Skibbe çok şanslıydıki Servet'in kanadına Gouffran'ı koyarak başlamadılar. Skibbe yine şanslıki Mehmet Topal gibi bir oyuncuya sahip. Bütün topları kazandı bu akşam Mehmet.

Baros niye çıktığını gerçekten anlamadım izlerken. Uzun top deniyosunuz ve oyuna giren oyuncu Nonda Ne alaka ? Top kanatlarda duruyo Nonda taç çizgisinde.

Herneyse Galatasaray 0-0 avantajla dönüyo. İçerideki maçta böyle saçma salak şeyler yaparsa Skibbe bordo gol yemez. Zaten 2 DC hiç çıkmıyo önlerinde Diarra var, içeride büyük ihtimalle Fernando Menegazzo'yu oynatır. Jussie hiçbirşey yapmadı bu akşam. Chamakh yerine Gouffran koyar o Servet'in karşısında gelince zaten Servet hantal. Allah sonunu hayır etsin. Birisi şu Skibbe'yi uyarır inşAllah'ta hatalarından vazgeçer artık.