Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Öncelikle Yattara'nın profilinin ne olacağı konusunda fikir beyan etmek yerine oyundaki Yattara'yı yorumlamalısınız sadece profile bakarak eksik veya düşük olmuş demek yanlış olur.
öyle yapmaya çalışıyoruz zaten.derdimiz inanmadığımız şeyleri biraz daha inandırıcı hale getirmek.yattaranın enternasyonel bi kanat olamamasının tek nedeni mental eksiklikleri.bence top cambazlıgında robbenden ronaldinhodan ronaldodan eksik kalır bi yanı yok.yattara forvet özelliği olmayan konsantrasyon profesyonellik ve istikrardan nasibini almamış bir futbol ilahesidir..şöyle söyliyeyim trabzonspor bugün yattarayı bu performansıyla satmaya kalksa 8-9 milyon eurodan bi piyasa bulur kanaatimce.bense şampiyonlar liginde çeyrek final kapısından döndüğümde bile yattaraya bordeux a 5.5m euro ya satabiliyorum.

ayrıca bi nokta daha.güç özelliği 7-8 gibi bi deger verilmiş.gerekçeside ikili mücadelelerde top kapmıyor olarak gösterilmiş.top kapmıyor olabilir ama omuzomuzayken ayagından top alan öyle sıradan bi bek de görmedim ben.agresiflik 3-5 verilebilir ama gücünün 13-14 olması gerektiğine inanıyorum.(gecen sene seyircisiz maçta ibrahim üzülmezle omuz omuza gidip ondan kurtulup attıgı golü hatırlayalım...)