1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Öncelikle Yattara'nın profilinin ne olacağı konusunda fikir beyan etmek yerine oyundaki Yattara'yı yorumlamalısınız sadece profile bakarak eksik veya düşük olmuş demek yanlış olur.
    öyle yapmaya çalışıyoruz zaten.derdimiz inanmadığımız şeyleri biraz daha inandırıcı hale getirmek.yattaranın enternasyonel bi kanat olamamasının tek nedeni mental eksiklikleri.bence top cambazlıgında robbenden ronaldinhodan ronaldodan eksik kalır bi yanı yok.yattara forvet özelliği olmayan konsantrasyon profesyonellik ve istikrardan nasibini almamış bir futbol ilahesidir..şöyle söyliyeyim trabzonspor bugün yattarayı bu performansıyla satmaya kalksa 8-9 milyon eurodan bi piyasa bulur kanaatimce.bense şampiyonlar liginde çeyrek final kapısından döndüğümde bile yattaraya bordeux a 5.5m euro ya satabiliyorum.

ayrıca bi nokta daha.güç özelliği 7-8 gibi bi deger verilmiş.gerekçeside ikili mücadelelerde top kapmıyor olarak gösterilmiş.top kapmıyor olabilir ama omuzomuzayken ayagından top alan öyle sıradan bi bek de görmedim ben.agresiflik 3-5 verilebilir ama gücünün 13-14 olması gerektiğine inanıyorum.(gecen sene seyircisiz maçta ibrahim üzülmezle omuz omuza gidip ondan kurtulup attıgı golü hatırlayalım...)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    ayrıca bi nokta daha.güç özelliği 7-8 gibi bi deger verilmiş.gerekçeside ikili mücadelelerde top kapmıyor olarak gösterilmiş.top kapmıyor olabilir ama omuzomuzayken ayagından top alan öyle sıradan bi bek de görmedim ben.
    Dengesi nedeniyle degil mi omuz omuza ayakta kalmasi?

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Dengesi nedeniyle degil mi omuz omuza ayakta kalmasi?
    ne olursa olsun usta 7 az değil mi genede.ardanın drbiling 18 yattaranında 18.göz var nizam war.bu adamın mentalinden istediğiniz kadar kısın ama tekniği için yapmayan şöyle şeyler.agressionu breavery profesyanilzm istikrar istediğiniz kdr kısın.ama ardada yattara kadar sürer top sürüp orta keser demeyin.daha çok mücadele eder.daha gole yakın bi oyuncudur.ca sı pası yattaradan yüksektir.o ayrı bişi dediklerim ayrı.yattaranın şu performansının tek sebebi yaptığı işte bi türlü profösyonel olamaması.

Nesil
    2003

ne olursa olsun usta 7 az değil mi genede.
    Pek de az degil bence. Dunyadaki butun oyuncularla karsilastirinca ortalamanin biraz altinda kalmis oluyor. Strength ozelligi 1 olan bir oyuncu bile ayni yastaki bir cok kisiden daha zayif olacaktir.

Alanzinho'nun da 7 olarak gelmesi sasirtmis olabilir. Strength olarak 3'u gecmemesi gereken bir oyuncu bence Alanzinho.

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Pek de az degil bence. Dunyadaki butun oyuncularla karsilastirinca ortalamanin biraz altinda kalmis oluyor. Strength ozelligi 1 olan bir oyuncu bile ayni yastaki bir cok kisiden daha zayif olacaktir.

Alanzinho'nun da 7 olarak gelmesi sasirtmis olabilir. Strength olarak 3'u gecmemesi gereken bir oyuncu bence Alanzinho.
    alanzinho konusunda sana hak verebilirim ama yattara üzeinde düzenlemeye gidilmeli.ben sanmıyorum trabzonspor yattaraya satmaya kalktığında benim kadar işkence çeksin.eğer yattara performansının7.2 7.3 oldugu dönemlerde ancak 18 ay 5.5 liraya satılıyosa bence profilde problem vardır arkadasım

Nesil
    2003

alanzinho konusunda sana hak verebilirim ama yattara üzeinde düzenlemeye gidilmeli.ben sanmıyorum trabzonspor yattaraya satmaya kalktığında benim kadar işkence çeksin.eğer yattara performansının7.2 7.3 oldugu dönemlerde ancak 18 ay 5.5 liraya satılıyosa bence profilde problem vardır arkadasım
    Real Madrid'in 1.5 milyon Euro, Araplar'in cok daha yuksek teklif verdigini goz onunde tutarsak hangisi ne kadar mantikli?

Bir de tersinden bakalim. Alanzinho genc oldugu icin 3 kusur milyon Euro kabul edilebilir bir rakam oldu. Ya peki 29'una dayamis ve 2-3 yil verim alinip alinamayacagi bilinmeyen, bundan sonra satip para kazanma ihtimali olmayan Yattara icin? 5.5 milyon'a satilir mi? Bence satmaya degmez. Ama ondan fazla para kendisi icin odenir mi? Yani Trabzonspor gidip 3-4 milyon Euro Yattara'yi transfer etmek icin odese, size bu mantikli gelir mi? Bence degmez. Yattara oyle bir yasta ve konumda ki, ya takimdan yollamak icin ucuz fiyata satarsin. Ya da takimda tutar, sonuna kadar degerlendirmeye calisirsin.

Yukarida kendiniz dediniz, zihinsel ozellikler, profesyonellik vs. zayif olmali. Kim yuksek para verir o zaman Yattara'ya? Parasi zaten az olan Avrupa takimlari mi? Yoksa parasi bol olan Arap takimlari mi? Arap takimlarinin oyunda ilgisini cekmiyorsa, bazi surumlerde bu takimlarin transfer aktivitesi canlanir, bazilarinda ise soner. Ille de Yattara'ya buyuk parali talip ciksin diye bir degisiklik dogru olmaz. Zira dusuk teklif de var, yuksek teklif de.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Real Madrid'in 1.5 milyon Euro, Araplar'in cok daha yuksek teklif verdigini goz onunde tutarsak hangisi ne kadar mantikli?
    Real Madrid bu teklifi sezon sonuna kadar kiralamak için yaptı bonservis için degil.Gerçi resmi bir teklifte olmadı bildiğim kadarıyla...

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Bir de tersinden bakalim. Alanzinho genc oldugu icin 3 kusur milyon Euro kabul edilebilir bir rakam oldu. Ya peki 29'una dayamis ve 2-3 yil verim alinip alinamayacagi bilinmeyen, bundan sonra satip para kazanma ihtimali olmayan Yattara icin? 5.5 milyon'a satilir mi? Bence satmaya degmez. Ama ondan fazla para kendisi icin odenir mi? Yani Trabzonspor gidip 3-4 milyon Euro Yattara'yi transfer etmek icin odese, size bu mantikli gelir mi? Bence degmez. Yattara oyle bir yasta ve konumda ki, ya takimdan yollamak icin ucuz fiyata satarsin. Ya da takimda tutar, sonuna kadar degerlendirmeye calisirsin.

Yukarida kendiniz dediniz, zihinsel ozellikler, profesyonellik vs. zayif olmali. Kim yuksek para verir o zaman Yattara'ya? Parasi zaten az olan Avrupa takimlari mi? Yoksa parasi bol olan Arap takimlari mi? Arap takimlarinin oyunda ilgisini cekmiyorsa, bazi surumlerde bu takimlarin transfer aktivitesi canlanir,bazilarinda ise soner. Ille de Yattara'ya buyuk parali talip ciksin diye bir degisiklik dogru olmaz. Zira dusuk teklif de var, yuksek teklif de.
    benim bahsettiğim illede yattara yüksek fiyata gitsin diye yapılacak bi düzeltme değil.daha gerçekçi bi yattara profili görmek istiyorum sadece.agression 11 yanlış hatırlamıyorsam.mental özellikleri şişirip wasat bi profil yratacağımıza teknik özellikleri şişirip mentali 3e5e wurarak daha gerçekçi bi yattara profili yaratabiliriz.(canı istediği zaman oynayan oynamadığı zamanelinizde fazla bişi olmayan bi yattara)fm 2005 yada cm 2005 teki yattara profili gözümün önünde..harika bi profildi.dribbling flair crossing gibi belli başlı özellikleri fullenip mental özelliklerin kısılması taraftarıyım ısrarla

Ben 9.2.0'da Tottenham'a 15 peşin 5 milyon ytl taksitle toplamda 20 milyon ytl'ye sattım.

Mesaj Yetkileri