Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
Ekrem Dağ' ı bu sene inanılmaz bir fizik koyuyor ortaya bu yüzden BJK' da banko oynuyor. Çok yetenekli olduğundan değil. Çok çabuk ve mücadeleci. Erhan Küçük ise bambaşka. Erhan' ı 3 sezondur izliyorum. Vallahi oyunda son derece gerçekçi yansıttık. Dört büyüklerde kesinlikle oynayamayacağını söyleyebilirim. Oynayabilmesi için kondisyonunu ve çalışkanlığını olduğunun üç katı artırması lazım. Erhan' ı çok canlı izledim sahada nefes alışını bile bilirim. Kendisini de çok severim. Çok espirili, çok canayakın tam bir karadeniz insanıdır ama dediğim gibi iyi futbolcu ama 4 büyüklerde oynayamaz. Ha Trabzon' a belki transfer ederler burası Turkcell Super Lig burada herşey olur ama oynayamaz.
Eyvallah burakcım Seni kırar tartışmaya mı girerim..AMa bu pahalılıkta.. hatta bu yoklukta iyi oyuncu yokluğunda diyeyim Erhan küçük kendine yer bulabilir diye düşünüyorum tabi zaman gösterir sen kasımpaşayı izleyebildinmi onu söyle ..iyi toparlandılar diyorum ama önümüz deki maçlar ne gösterir bilmiyorum...