1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kasımpaşa

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sevgili omana selamlar, özellikle bank asya ligi için yorumlarınla bize katılman çok sevindirici. KAsımpaşa oyuncularını mevcut profilleri üzerinden değerlendirebilirmisin?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Sevgili omana selamlar, özellikle bank asya ligi için yorumlarınla bize katılman çok sevindirici. KAsımpaşa oyuncularını mevcut profilleri üzerinden değerlendirebilirmisin?

Tekrar aramıza hoş geldin kardeşim Senin boşluğunu doldurmak mümkün değil ama bizde muratın erolun yanında biraz acemicede olsa başladık araştırma işine....Bu sene şöyle oldu burak bilgi vereyim.. Ocak yaması için profilleri yaparken ben hem araştıma işine sonradan katıldığımdan hem mini staffı açma ve kullama konusundaki beceriksizliğimden hemde araştırma konusundaki acemiliğimden Ocak yaması için profil hazırlamadım yalnız şöyle oldu..

ben izlediğim maçlardakki notlarımı toparladım araştırmacılar bölümünde toplu olarak yayınladım arkadaşlarda o notlardan faydalandılar (en azından erol faydalandığını söyledi)

yani bu yama için elimde tuttuğum notlarımı paylaşmaktan başka bir katkım olamadı o nedenlede biraz mahçubun Erola ve Murata...

ilkin sana istersen ilk devrede Kasımpaşa için tuttuğum notlarımı ve yorumlarımı paylaşayım seninleaşağıda iletiyorum .....profil üzerinden değerlendirme tüm takım için yapmamaı istiyorsanda kardeş azcık zamana ihtiyacım olacak..

değerlendirmelerim...

KASIMPAŞA : Onları izlemeye bayılıyorum boşuna lider değiller biraz daha sakin olsalar daha fazla puan farkıyla lider olurlardı…o kadar çok not almışımki onlarla ilgili kısaltarak yazıyorum…
    MURAT AKIN: Özellikle son haftalarda oynadığı futboldan çok etkilendim araştırmacılarımız onun değerini biliyor ve 99 CA 125 PA vermiş ama bu bile murata az kalabilir en büyük eksiklik hava toplarında olmuş bence attığı gollerin tümü kafayla ama bizde headingi 4 jumpingi 7 bunun yükseltilmesi kanaatindeyim ayrıca timingide iyi ..gaziantep belediye maçında olduğu gibi aslında tüm Kasımpaşa takımı maça fırtına gibi başlıyor sonra biraz duruyorlar..fizik özelliklerini ve dayanıklıkları biraz daha artmalı bu takım oyuncularının tabi muratında…

AKSOU BERTHEL : İlk geldiği zamanlar biraz uyum sorunu çekti kasım ayından sonra tuttuğum notlarda hep olumlu raporlar yazmışım kesinlikle abartılarak yapılmamış profili ..güngeçtikçe dahada iyi oluyor.. 117 ca 125 PA ile 1. ligin zaten en iyi oyuncularından biri ama bu verileri bile zorlar yama için değişiklik yapmak zor sezon sonunu beklemek daha mantıklı…
    MERTHAN AÇIL: Kasımpaşalı ve Kasımpaşasız böyle giderse Erhanla beraber süper ligde oynayacağı Fenerbahçe gidip josicolarla uğraşacağına alsın metrhanı oynatsın şimdi o kadarmı diyeceksiniz..evet o kadar…pas trafiğini iyi yönetmesi de cabası..
    ÖMER HACISALİHOĞLU: Takımın deneyimli ismi ömer artık takımla tam olarak bütünleşmiş durumda taraftarın en sevdiği isimlerden bence favorite team olarak KASIMPAŞA eklenmeli
    ALPARSLAN KARTAL: Takımın yine tecrübeli isimlerinden her maç sahadaydı ve bence harika oynadı bu yaşından sonra ne kadar ca ve pa artışı yapılabilir bilemem ama çok başarılı olduğunu belirtmek isterim.
    YEKTA KURTULUŞ: BENİM İZLEDİĞİM MAÇLARDA GENELDE sonradan oyuna girdi, 120 PA sı var çok izleyemediğim bir oyuncu ama 120 PA nın fazlalığı düşünülebilir..yine de verenlerin bir bildiği vardır..beklemekte fayda var..
    ERHAN KÜÇÜK: BRUNO MAZANGA dan sonra beklide bu ligin en iyi oyuncusu ..yektanın 120 PA sı varda Erhanın 118 ise orada bir hata var demektir. Erhan yektadan 2 kat iyi bir oyuncu …Erhan muhakka seneye süper lige gelir 4 büyüklerden Trabzon istiyor ama o olmazsada kayseri bursa ankaraspor gibi takımlarda kapabilir..sözleşmesi bitiyor ve kasımpaşanın onu tutması gerçekten çok zor…
    Ayrıca Kasımpaşa takımında desire olsun batıista onur gibi çok kaliteli oyunxular mevcut ancak onların profilinde oynamayı gerektirebilecek bir durum olmadığından değinmeden geçiyorum..

.
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Mesaj Yetkileri