SAVAŞMAK ZORUNDAYIZ!!!!

Porstmouth'un başında olmak her menejer için zor olsa gerek. Kadromuz Primier lige göre mütavazi. Zaten bu hem anketlerde hem de medya tahminlerinde kendini gösteriyor. Medya tahminlerine göre rakiplerimizin lig 6. sı veya 7.si olabileceği gösterilirken bizim için gösterilen sıra 12-13. İşimiz oldukça zor. Bu mütevazi halimize bakıp ta kaderimize razı olmak niyetinde değiliz. Amacımız rakiplerimizle aramızda olan kalite farkını yüreğimiz ve savaşma arzumuz ile en aza indirmek olacak.

Takımımızda eksik mevkilerimizi belirledik ve lig başlamadan bu mevkilere hazırladığımız listeye göre oyuncu almaya çalışacağız. Listemizdeki oyuncularımız bütçemize uygun ve bonserviste anlaşabileceğimiz oyuncular ancak oyuncunun takımımıza gelmek isteyip istemeyeceği tam bir muamma. Gerek lig hedefimiz gerekse popülaritemiz buna engel olabilir.

Rakiplerimin işi nispeten bana göre daha kolay olacak ama dediğim gibi hedefimiz savaşmak olacak. İlk sezon için medya tahmini olan 12.sıraya razı olmak istemiyoruz. İlk sezonu ilk 10 içinde tamamlayıp gelecek sezon için iyi bir iskelet oluşturma hedefinde olacağız. Ayrıca bu sezon katılacağımız UEFA'da da gidebileceğimiz yere kadar gidip para kazanarak bütçemizi rahatlatmak istiyoruz.

Zor bir sezon olacak bizim için..