Anket Sonuçlarını Görüntüle: Favoriniz Kim?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Hellbells

6 13.33%
  • thehell61

16 35.56%
  • DisCo

23 51.11%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Görmedim..Duymadım..Söylemedim.. [1. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

2. gundur su HellBells in mesajina alinti yapamadim. Nedense yazdigin mesaji okuyunca birden Kucuk Emrah i hatirladim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    2. gundur su HellBells in mesajina alinti yapamadim. Nedense yazdigin mesaji okuyunca birden Kucuk Emrah i hatirladim
    Küçük Emrah ile bir alakası yok aslında sadece gerçekler. Dilersen aç bi İngiltere. Takım seçme ekranında sırayla bu 3 takımı seç medya tahminlerine bak . Sadece oyunda yazanları yazdım oraya
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Küçük Emrah ile bir alakası yok aslında sadece gerçekler. Dilersen aç bi İngiltere. Takım seçme ekranında sırayla bu 3 takımı seç medya tahminlerine bak . Sadece oyunda yazanları yazdım oraya
    Yok Kucuk Emrah tan kasit, Yuregimizle oynayacagiz v.s yazmandi. Ayrica Ingilterede en az Tottenham ve Villa kadar potansiyeli olan bir takim. Basarili olacagina eminim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Yok Kucuk Emrah tan kasit, Yuregimizle oynayacagiz v.s yazmandi. Ayrica Ingilterede en az Tottenham ve Villa kadar potansiyeli olan bir takim. Basarili olacagina eminim
    O kadar potansiyeli olsaydı araştırmacılar bu kadar düşük tahmin yapmazlardı ya neyse. Bakalım uğraşcaz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    O kadar potansiyeli olsaydı araştırmacılar bu kadar düşük tahmin yapmazlardı ya neyse. Bakalım uğraşcaz.
    Arastirmacilarin her dedigi tutsaydi TR takimlarinin ŞL sampiyonlugu hayal olurdu.
    Portsmouth takiminin kadrosu Premier lig icin yeterli olmaya bilir. Ama akilli taktikle Villa ve Everton ile basa cikabilecek bir kadro var...

Mesaj Yetkileri