1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kupalarda Ambargo Zamanı (Parma 3. Sezon)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam takımı yeniledin galiba
    Başarılar
    Biraz oyle oldu. Toplam 14 tane futbolcu ile anlastik. Bunlarin 4'unu kiraladik.

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Parma'nın kadrosu Serie B için idealdir fazla oyuncu değiştrmek iyi değildir diyorum ancak sen daha iyi bilirsin. Kolay gelsin. . .
    Haklisin ama bu kadro gelecek sezon Serie A da is yapmaz.Bu yuzden simdiden revizyon yaptim ki alacagim futbolcular geleck sezona daha uyumlu ve motive olmus sekilde ciksin.

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    transferler güzel çıldıralım artık
    Cildirin cildirin Parma icin cildirin

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Santamaria Haric Hepsi Güzel.
    Santamaria Cok Bireysel Hata Yapıyo Seni Yakabilir
    Valla gorecegiz Turgay'im

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yeni bakıyorum daha , başarılar dilerim kardeşim
    Eyvallah kardesim. Sen Amasya ile ben Parma ile bakarsin bir ŞL finalinde karsilasiriz

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    Başarılar kardeş...
    Tesekkurler...

Arkadaslar kusura bakmayin. 2 gundur evde internet yoktu, yine telekom'un guzelligi
    Ama bu sabah geldi ve hemen yeni SS ler geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazirlik Doneminde butun macari asistan yaptirdi. Bende transferler ile ugrastim. Pekte kotu bir donem gecirdigimiz soylenemez...

Ve Resmi maclarimiza Italya TIM Cup ile basliyorum

2. Ön Eleme turundaki rakibimiz gucsuz bir ekip Podova olmasina ragmen takimda ciddi bir uyum sorunu oldugu ortaya cikiyor.

2. Ön Eleme turundaki kotu futbola ragmen rakibimizi gecerek 3. Ön eleme turunda Serie A ekiplerinden Chievo ile karsilasiyoruz... Ancak Rakibe oranla daha iyi futbol oynamamiza ragmen kupaya daha yolun basinda veda ediyoruz.

Last edited by MaliKaya : 12.Nisan.2009 at 13:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri