Bi kac mac sonra toparlarsın parma italyayı sallayacak (:
Bi kac mac sonra toparlarsın parma italyayı sallayacak (:
Rakibi oynadigi futboldan dolayi kutluyoruz, ve takimdaki uyum problemini en az kayipla atlatmak icin dua ediyoruz
Parma galip gelmek icin CABALAMADI...
Bu galibiyet birazda olsa takimdaki moralleri iyilestirdi...
Takim uyum problemini cozdumu ne
Bana oyle gelmis
Kesinlikle maglutbiyeti hak etmedik...
Bu defa beraberligi dahi hak etmedik...
Simdi lider ile maca cikiyoruz ve sezon basindaki en etkili oyunumuzu oynuyoruz. Ama kiralik kalecimiz Pegolo sagolsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkur ederim kardes. Italya bizi kesmes Dunya'yi sallamamiz lazim
Last edited by MaliKaya : 12.Nisan.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şansızsın hücüm oynuyorsun ama sonuca gidemiyorsun devreyi yukarılarda kapatmaya bak belkide ikinci yarı bi kac transfer şansın olur yoksa gidişat hiç iyi görünmüyor...
kardesim biraz kötü mü gidiyoruz ne ?
Evet kardesim bende oyle dusunuyorum. Sezon basinda cok isteyipte kadromuza katamadigimiz 1 isim var. Umarim devre arasinda bitirecegiz transferi...
Biraz degil cok kotu. Italya ligi zaten agir bir lig. Takimda uyum problemi de olunca baya bir agir ilerliyor...
Albineleffe beraberliginin ardindan birine patlamamiz gerekiyordu. Ligin orta siralarindak Salernitana kismette cikinca isler dahada kolaylasti...
Takımımın her gecen gun iyiye gittigini gormek gercekten mutluluk verici...
Rakibin 10 kisi kalmasini iyi degerlendirerek etkili bir oyun oynadik. Kalemizde sut gormedik...
Her zaman iyi oynayip kazanamazsiniz. Cok etkili oynayamasakta buldugum firsatlari gole cevirdigimiz icin mutluyuz
Geldik lider Brescia macina. Sezon basindan beri cok puan kaybedip cok maglubiyet aldim. Ama hicbirine bu kadar uzulmedim. Cunku daha ilk dakikilarda 10 kisi kalip penalti ile golu yiyince ister istemez moralmen cokuyorsunuz ama kaleci haric butun futbolcularim yureklerini ortaya koydular.
Kalecim haric cunku aptal kalecinin yedigi 3 tane gol 35 metreden ve birini tac cizgisine yakin bir yerden aptalca yedi...
Mac sonunda kiralik oynayan kalecimizin sozlesmesini feshederek kendi klubunu batirmasi icin gonderdik. Artik kale Santamaria'ya emanet...
ii yapmışsın kaleciyi göndererek çünkü çok gol atıyorusn ama hep 1 fazlasını yiyorsun bence santamaria sana yeter bende çok etkiliydi
Brescia macinda gordum ki takim uyum problemini atlatmis. Bu yuzden diger maclara daha cesaretli cikabiliyordum...
Ligin ilk yarisinda deplasmanda karsilastigimiz ve puanlari paylastigimiz Rimini yi bu defa affetmiyoruz...
VE 22. HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN TABLOSU.
Aslinda yasadigimiz buyuk revizyon ve o kadar olumsuz maclara ragmen fena sayilamayacak bir konumdayiz. Sezon sonunda ipi gogusleme sansimiz en az simdiki lider kadar var...
Ilk macta muthis bir mac sonunda gollerin havada ucustugu ve rakibimizde kendi mabedimizde 3-4 kaybettigimiz Pisa'yi kendi evine gomuyoruz...
Last edited by MaliKaya : 12.Nisan.2009 at 20:25
Ligde kaçıncısın ?
Bu arada devre arasi transfer donemini kapattik. Ve takimi genclestirmek adina yapmis oldugumuz operasyone devam ettik.
Revizyondan nasibini alan futbolcularimiz;
Ve sezon basinda takimda gormeyi cok istedigimiz hatta sozlesme onerdigimiz, ancak bizi tercih etmeyerek OB takimina giden, İvan İvanov ile transferin son saniyesinde 2 MN TL ile bonservis odeyerek ozlesme imzaladigimiz icin cok mutluyuz...
Kiralik Pegolo nun sozlesmesini feshedince, ve Hemserim Turgay'in tavsiyesi uzerine kaleyi saglama almak adina Sampdoria ve AC Milan in bonservisini paylastigi VİNCENZO FİORRİLO ya toplamda 2.4 MN TL bonservis bedeli odedik...
Ligde ust siralari yakindan ilgilendiren bir maca cikiyoruz. Rakip 2. Siradaki guclu Bari. Ama bizde gucluyuz ve formumuzu yukseltiyoruz. Ev sahibi olmanin avantaji ile maci almak istiyoruz
Kazanmak güzeldi ancak su anda takimin en iyi oyuncusu diyebilecegimiz, Liverpool dan kiraladigimiz Insua nın 5 hafta sakatlanmasi canimizi sıktı...
Ligin zayif ekiplerinden biriyle oynadik ve 2 puan kaybettigimiz icin uzgunuz...
Citadella deplasmanindan zorda olsa istedigimizi aliyoruz...
Sirada ligin son sirasindaki Ancona macina geliyor...
Bu arada Turkiye temsilcilerimizden Fenerbahce ile Galatasaray ŞL'de gruplarinda elde ettikleri 3. lukle yollarina UEFA kupasinda devam ediyorlar.
UEFA kupasi 1. turunda zorlu rakiplerle karsilasmalarina ragmen turu gecmeyi basariyorlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bencede iyi yapmisim
5. ama simdilik!!!![]()
Last edited by MaliKaya : 12.Nisan.2009 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sonradan Kendine Gelmen Güzel oLMus![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Takimda hersey rayina oturmaya basladi. Ligin zirvesindeki Brescia ve Bari'de puan kaybedince zirveye daha yakin olmak adina simdiki Ligde kalma mucadelesi veren Avellino ile oynuyoruz. Hedef Mutlak galibiyet.
Simdi sirada ligin favorisi ancak 8. sirada bulunan Empoli deplasmani. Hedef tabikide galibiyet
Simdi evimizde oynayacagiz ama rakip cezasindan dolayi 2 puan eksik baslamasina ragmen 5. sirada bulunan ve Serie A yi en az benim kadar isteyen bir ekip : ASCOLİ
Bu hafta menajerini kovan Livorna'ya ucuyoruz. Acikcasi korkuyorum cunku genelde menajer degisikliklerinde takim bir farkli oynuyor.
Bu arada temsilcilerimiz UEFA Kupası 2. turunda rakip tanimiyor.
Simdi yine zorlu bir deplasmana Piacenza ya gidiyoruz. Hislerim serinin buraya kadar oldugu ama varimizi yogumuzu ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz..
Milli mac nedeniyle sahamda oynayacagim mac ertelenince ust uste 3 deplasman macina cikmak zorunda kaldim. Simdiki deplasman oldukca zor. rakip 5. Siradaki triestina
Ust uste 3 deplasman macinida kazandik. Muthis bir form yakaladik. Bu formun karsiliginda bu sezon ilk defa liderlik koltuguna oturduk. Bundan sonrada birakmaya niyetimiz yok...
Simdi eve donme vakti. Rakip Vicenza
cok güzel bir seri yakalamıssın![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Takım varya yeni yeni oturmaya baslamıs ve müthiç gidiyorsun helal olsun vallahi..
Mac sonunda kiralik oynayan kalecimizin sozlesmesini feshederek kendi klubunu batirmasi icin gonderdik. Artik kale Santamaria'ya emanet...
Şaka bir yana son haftalarda harika gidiyorsun , başarıların devamını diliyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hOCAM KALECİyi yollaman iyi olmuş
Saolasin Turgay
Tesekkur ederim kardesim. Dedigin gibi takim yen, yeni oturmaya basladi. Acikcasi tahminimden erken uyum problemini atlattilar...
Tesekkur ederim. Bu sezon degil ama gelecek sezon Saint Etienne ile ŞL de karsilasmak uzere
Evet bencede iyi olmus. Onu yolladiktan sonra takim duzeldi. Yoksa o bir casusmuyduacaba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rakipleri bir bir safdisi birakiyoruz. Takimda hersey su an icin mukemmel...
Bu arada Temsilcilerimizden Galatasaray zorlu Milan eslesmesinden malesef cikamazken, Besiktasi durdurabilece ask olsun...
Ligin ilk yarisinda cok mukemmel bir mac cikarmamiza ragmen 2 puan biraktigimiz Albinoleffe simdi 8. sirada...
10 maclik galibiyet serimiz sona ermisti artik. Ama ligin bitmesine daha cok vardi ve sampiyon olmamak icin hicbir neden yoktu...
Simdi sirada ligde 20. sirada bulunan Frosinone deplasmani var.
Bu arada UEFA kupasinda muthis final.
Ligde son haftalara dogru daha temkinli maclarimiza cikmaya basladik. Cunku telafisi olmayan haftalara girdik artik.
Son 3 hafta
Ligin bitimine daha 3 hafta kala Serie A ya cikmayi garantilesmistik. Simdi hedef son iki macimizida alarak Sampiyon olmak...
UEFA kupasında final oynandı ve temsilcimiz Besiktas tan beklenmeyen bir performans ile finale kadar yukseldi. Ama rakip oldukca guclu Milan'dı
Milan ile basabas mucadele etsede tecrubesi ile basa cikamadi ve finalde Milan a malesef kaybetti... Besiktas'a tesekkurler.
Last edited by MaliKaya : 13.Nisan.2009 at 10:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok güzel şeyler yapmışsın Artık Seria A da şampiyonluk mücadelesi bekliyoruz sen bunu yaparsın biliyorum ahada buaraya yazıyorum bu takım 2 sezon sonra Ş.Ligi oynar oynamaklada kalmaz kupaya el uzatır.
Güzel bir sezon geçirmişsin Mali abi. Avrupa'ya gideceğin günleri bekliyoruz![]()
kardesim senin yüzünden parma kariyeri yapmak istedi canım tebrikler güzel gidiyo![]()
Hocam sezon başındaki hezimete rağmen, dönüşün muhteşem olmuş, moral bir kere bozuldu mu geri düzelmesi zordur, büyük iş başarmışsın tebrikler...
Tesekkur ederim abisi. Bende oyle tahmin ediyorum. 3. Sezonda Serie A da sampiyonluktan baska birsey dusunmuyor olacagim...
Kesinlikle tavsiye ederim. Cok zevkli oluyor. Takimin potansiyeli zaten Serie B icin cok fazla. Bu yuzden bana fazla is dusmedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkur ederim senin Man Utd kadar basarili olamasakta kendi yagimizda kavruluyoruz. Ama birgun Avrupa da karsilasirsam acimam![]()
Last edited by MaliKaya : 13.Nisan.2009 at 11:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maçların genellikle alt bitiyor. Bu soruna çare bul da, daha zevkli maçlar seyredelim![]()
Takipçin değiliz, taraftarınız![]()
Çok güzel şeyler yapmışsın Artık Seria A da şampiyonluk mücadelesi bekliyoruz sen bunu yaparsın biliyorum ahada buaraya yazıyorum bu takım 2 sezon sonra Ş.Ligi oynar oynamaklada kalmaz kupaya el uzatır.
Simdi siradaki rakip ilk devrede gol duellosuyla gece macta malesef yenemedigimiz ligin favori ekiplerinden Brescia
Boylesine anlamli bir galibiyetten sonra Serie B sampiyonlugunu kazanmak ayri bir mutluluk kaynagi.
Ligdeki son macimizda etkili bir oyun ile galip gelmeyi basardik.
Bu sezon TSL de sampiyon Trabzonspor
Bu arada Avrupa klup siralamasi aciklandi. Gecen sezonki durumumuzda 13 sira duserek 47. sirada yer aldik.
Yılın En İyi Menajeri ( Ben)
Yılın takımı'da sadece 2 futbolcumuz secildi.
Sampiyonlukta en buyuk paya sahip futbolcular...
Serie A'da başarılar kardeşim en yakın zamanda ECL'ye bekleriz...
En kötü süper kupada karşılaşırız bakarsın...