Quote Originally Posted by perpetua
Benim gorusum biraz fakli. Gecmisteki basarilarina gore bir oyuncuya para vermek bence dogru degildir. Eger Campbell gelir ve Fenerbahce'de Tuncay'dan daha iyi performans gosterirse, Tuncay'in soyleyecek bir seyi kalmaz. Ama eger Campbell gelir, ve daha once de belirttigim gibi kisiler problemlerini one cikartirsa ve dusuk performans gosterirse bu para diger futbolcularin gozune batar. Yani bu bir risktir. Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.
ünlü ve iyi bir oyuncuyu almak istiyor fenerbahçe geçmiştede çok başarılı olmuş bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış hırslı defans için dünyada sayılı adamlardan biri Sol Campbell e böyle bir adamı alabilmek için de yüksek bir para vermek şart
demişsinizki ''Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.'' geçmişte başarılı olduu için transfer edilmek isteniyor bu adam geçmişte başarılı olduğu için iyi bir oyuncu deniyor bu adama ben sizin bu görüşünüzü biraz garip buldum açıkcası.