Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Takımının altyapı tesislerini geliştirmesini iste kardeşim öncelikle. Daha sonra iyi bir "Genç Takım Teknik Ekibi" kurmanı öneririm. Alt yapı tesislerinin geliştirilmesinden sonra antrenman tesislerinin gelişmeside önemli. İyi bir antrenman için iyi bir tesis gerekli değil mi?

mutlaka gerekli tabiki bunlar onemli faktorler ancak ben her oyunda en iyi gozlemcileri ekibime katip butun dunyada gencleri aratiyorum bunu yapmamin sebebi onlarin bulupda bana gosterecekleri gencler veya regenler degil belki bunlar cocuklari bulup bidahaki sezon basinda altyapiya katarlar diye umit ediyorum antrenorlerede kendi ulkelerinde arama yaptiriyorum...
pek bi degisiklik hissetmedim simdiye kadar...

ayrica mantiken dusunuldugunde bir gozlemcinin ozelliklerinde genclerle calismasinin yukseks olmasinin bir onemi yok gibi gozukebilir cunku bu adamlar antrenman yaptirmayacak degilmi ancak bircok gozlemcide bu ozelliigin yuksek oldugunu goruyoruz boyle gozlemcilerin ileride altyapimizda cikacak olan regenlere katkisi olabilir diye dusunuyorum ve umit ediyorum...

butun bunlari sormamin sebebi ben barcelona tarzinda disaridan yerli oyuncu almayan bir takim yaratmaya calisiyorum ve takimindaki yerli oyuncularin keriyer verilerinde baska bir takimin adini gormek istemiyorum bu yuzden altyapidan cikan oyuncularin PA si cok onemli...