valla öyle... 3 gol hoş oldu...
senin yoklugundan yararlandık işte
inşallah ama zor gibi...
keşke.... Dehşet bir olay olur o zaman ama geriye kalan 3 takımın 3 ü de iyi... Allahtan biz en fazla ikisiyle oynayacagız
inşallah...
Fatih hocamızın Türk insanının gönlündeki yeri apayrı fakat fırsat verilirse kesinlikle her türk teknik adamın isteyeceği gibi ben de Türk milli takımında çalışmayı isterim
Ligde işler zor ama avrupada da rakipler zor... bakıcez...
öyle hesap mı olur yaww?
inşallah eleriz...
![]()
![]()
valla işte valencia ve barça maçlarında üst düzey performans sergiledi futbolcular... yani 10 pozisyonun 7 sini gole çevirmek büyük başarı :;
tüm oyuncuları kilitlemeye çalışıyorum bu tür maçlarda... kadroda bir oyuncum bile iyi marke edemezse fark yerim (Balotelli'yi iyi marke edemediğimizde 4 gol yediğimiz gibi
)
Taktik zaten forumda taktik bölümüde yayınlı ama o taktiğin dizilişini maçına göre değiştirerek kullanıyorum....emin olun taktik tam bir bomba fakat szin elinizde mi yoksa rakipte mi patlayacagı sizin menejerlik kabiliyetinize kalmış... Eğer denedikten " ben beceremedim " diyorsanız ısrar etmeyin çünkü çok kötü sonuçlar alanları da b,l,yorum aynı taktikle![]()
Denizli'deydim... yarından sonra ısparta'ya gideceğim, sonraki gün de 1 haftalığına tatile kaçıyorum![]()