Quote Originally Posted by loquitor View Post
bereketliymiş korner taktiğin hocam

kupayı bekliyoruz
valla öyle... 3 gol hoş oldu...

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Hocam masallah 2 gün gelmedik neler yapmısız
senin yoklugundan yararlandık işte

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
Kariyeri okuyunca oyunu oyanayasım geliyor.Bu yolun sonu kupa artık hocam.
inşallah ama zor gibi...

Quote Originally Posted by KristaL View Post
taraftar çıldırdı kupayı istiyo hocam

keşke.... Dehşet bir olay olur o zaman ama geriye kalan 3 takımın 3 ü de iyi... Allahtan biz en fazla ikisiyle oynayacagız

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
benim 2008'de Kartal- Manu maçlarına benzemiş
Valencia ters takımdır, onu elediysen yolun açıktır usta

inşallah...

Quote Originally Posted by cakalcarlos41 View Post
MEDYA

Fatih Terim katıldıgı programda ilginc acıklamalar yaptı
Terim Dinarsporun Hocasını yere göğe sığdıramadı.Kendisi şuanda ülkede en iyi teknik adam oldugunu ve beni ve denizliyide gectiğini söyledi.Takımını bu sene şampiyon yapacagını ve şampiyonlar ligi kupasını % 40 ihtimali var dedi.şampiyonlar ligi Kupası zor ama imkansız değil dedi.Kendisi Hasan Hocayı Sir Bobby Robson benzettiğini söyledi.Milli takım yetkilerinede buradan çağrı yaparak milli takımın başına getirmelerini gerektiğini söyledi.

Şimdi söz Hasan Hocada, o İmparator Terim hakkında söylediklerini nasıl yorumlayacak.
Fatih hocamızın Türk insanının gönlündeki yeri apayrı fakat fırsat verilirse kesinlikle her türk teknik adamın isteyeceği gibi ben de Türk milli takımında çalışmayı isterim

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
Heh şampiyonluk zorda ilk 3e girer şampiyonlar liginde daha avantajlı bence en azından bi final bekliyoruz bu arada oyuncuların wage ini yıllık olarak göstermesi daha hoş duruyo bence ama alışkanlık meselesi tabi
Ligde işler zor ama avrupada da rakipler zor... bakıcez...

Quote Originally Posted by Corpus View Post
Ben arsenal e atletico mad. ile 4 atmıştım sen 5-10 atarın sorun olmaz hocam
öyle hesap mı olur yaww? inşallah eleriz...

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
hocam maraton'dan canlı yayın kesildi kabloları mı kestiler yine

Quote Originally Posted by Nicolasanelka View Post
Hocam harikasın 7-2'de ne öyle..Löw'ün manu'ya gitmesi sacma olmus ama senin gibi bi menajer'in karsısında ne löw ne wenger durur.İnandık ilerliyoruz Kupa bizim....
valla işte valencia ve barça maçlarında üst düzey performans sergiledi futbolcular... yani 10 pozisyonun 7 sini gole çevirmek büyük başarı :;

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
adebayoru tutarsan arsenal devirirsin bnde gs ile eimde valenciaya 3-1 yenilmiştim deplasmanda hiç umudu yoktu servet 2 gol attı birde attırdı eledim valencia yı
tüm oyuncuları kilitlemeye çalışıyorum bu tür maçlarda... kadroda bir oyuncum bile iyi marke edemezse fark yerim (Balotelli'yi iyi marke edemediğimizde 4 gol yediğimiz gibi )

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
hhocam taktiğini çok merak ettim yayınlayabilir misin??sana zahmet olmazsa
Taktik zaten forumda taktik bölümüde yayınlı ama o taktiğin dizilişini maçına göre değiştirerek kullanıyorum....emin olun taktik tam bir bomba fakat szin elinizde mi yoksa rakipte mi patlayacagı sizin menejerlik kabiliyetinize kalmış... Eğer denedikten " ben beceremedim " diyorsanız ısrar etmeyin çünkü çok kötü sonuçlar alanları da b,l,yorum aynı taktikle

Quote Originally Posted by Ümit View Post
Hasan abi nerlerdesin?

Quote Originally Posted by Corpus View Post
Tatile mi gitti acaba
Denizli'deydim... yarından sonra ısparta'ya gideceğim, sonraki gün de 1 haftalığına tatile kaçıyorum