1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 2010'dan Beklentileriniz

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Önce Türkçe olarak crysis çıktı hemde piyasanın çok altında bir fiyata.Dediler ki istisna bir daha böyle birşey olmaz. Hatta Türkçe altyazı falanda değildi. Direk Türkçe düblaj. ve düblajı yapanlarda ünlü tiyatro oyuncularıydı. (Maliyeti ve oyunun satış fiyatını karşılaştırın)

Daha sonra crysisin yenisi çıktı oda türkçeydi. Bunada istisna dediler.

Son olarak cm 2010 geldi. Oda türkçe ve tahminen crysis gibi ucuz olacak. Bunada diyorlarki CM nin hayranlarına tekrar kavuşma amacı.

Ps3'de ise sanırım eylül yada ekimde PSN türkçe oluyor. Hatta bunun ps3 oyunlarına Türkçe altyazı eklenmesine ön ayak olabileceği konuşuluyor. Peki bu dedikodular için ne söyleniyor? "Bu sony işi biliyor! Türkiyedeki potansiyeli görebiliyor." deniyor. Peki bu potansiyeli sizce nasıl gördü? Çok fazla orjinal oyun satıldığı içinmi? 1 ps3 oyunu ne kadar? Ortalama 150 tl.

Sonuç olarak gören görüyor. Türkçe yapan yapıyor. Biz napıyoruz? Bahane üretip si yi koruyoruz. Hatta oyunu orjinal alalım diye konular açılıyor. Peki ya ne için senelerdir süregelen aynı hatalar içnmi. Yoksa sadece değişik bir skinde oynamak içinmi.

Yanlış anlama dostum bu sözlerim sana değil. sigames denilen, pazarlamadan gram anlamayan ve ırkçı olduklarını tahmin ettiğim aptal firmaya.

Hani bir çikolatayı çok seversiniz ama markasından dolayı almak istemezsiniz ya benimkide öyle birşey..

Ha unutmadan fm 2010 dan beklentilerimmi? Yamaları erken çıkartsınlar yeter.
    Çok beğendiğim bir görüş.Tamamen altına imzamı atarım. Özellikle şu SI 'ı koruma ile ilgili olan kısım tam olayı açıklamış. Adamlar sanki babamızın oğlu , yok öyle bakmayın da yok böyle bakmayın da.Öyle denileceğine söz geçirilmeye uğraşılsa belki daha çabuk bir aşama kaydedilebilinirdi.Onun yerine bağlantısı olanlar görüş bildirmekten çok bu konu hakkında,bu konuyu savunma durumuna geçtiler.Ama bir aşama kaydediliyor,er ya da geç olacaktır.

Benim için farketmez ben şahsen ingilizce oynuyorum çünkü çok iyi ingilizce biliyorum.Benim gibi böyle deyip olayı bırakanlarda var.Ama ben bunu deyip de umursamazsam diğer herkesi hiçe saymış olurum,her oyun olabiliyorsa ve pazarı da varsa o ülkenin dilinde yapılmalı. Yok korsan çok satılıyomuş da yok kara listedeymişiz de hepsi sadece birer bahane. İşte yapılan yapılıyor, çünkü büyük bir pazarız. Şimdiye kadar SI'ye karşı dirençsiz bir tutum gösterildiği için böyle oldu ama daha dirençli konuşmalar yapılıyor artık sanırsam geç olsa da,bunun meyvesi ileride alınır.

Benim son görüşüm her zaman belli , oyunu 3 senedir çözemedikleri ve hala aynı şekilde oyuna yerleştirdikleri tüm bugları çözerek çıkarsınlar, oyunu hakkıyla çıkarıp müşterilerine saygı göstersinler,oyun x miktar yama ile düzeltilmeye çalışılıp hala düzeltilemez durumda kalmasın başka bir isteğim yok.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Fiyatı ucuz olsun geçen senekinden fazla fark olmasın yeter Bak CM yi istediğimiz fiyata alabiliyoruz ama FM ye 80 ytl bayılcaz ki ben bayılamam. Yine steam sistemi olacaksa bi arladaşın hakkını kullanıcam mecburen.
    sistem değişmeyecek galiba abisi,aynı şekilde devamı öngörülüyomuş.Eğer öyle olursa geçen seneki gibi 5 kişi birleşip 16 liraya mal edebilirsiniz oyunu kişibaşı.Oyunu adedi 16 liaradan tek anahtar hakkı ile satsalar aslında ama satın alan kişinin isterse 5 farklı bilgisayarına ekleme hakkı olsun diye o şekilde satmıyolar herhalde. Bir de doldurulan dvd maliyeti azalıyor. Bunlar da ince hesaplar.
    Last edited by Melekovic : 19.Ağustos.2009 at 20:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri