Eren'i kullanmayı düşünüyorum ama bakalım kaliteli stoperlerimiz var.Toraman olsun Server olsun Zan olsun.
Mehmet Ekici'yi inşallah kaptırmayız dediğin gibi uzun vadede takıma yararlı olacaktır.
Sol bek için haklısın.Hayrettini kadroya dahil edebilirim.Ligte Sivasspor ile iyi perforamans sergilemiş.Yani Sivasspor baya kötüda Hayrettin iyi.
--------------
Türkiye 0 Fildişi Sahilleri 2 [Hazırlık Maçı].
Fildişi Sahilleri karşısında iyi oynadık ama şansız bir şekilde 2-0 kaybettik.Maçı kazanmayı haketmiştik ama olmadı.İspanya maçlarına buruk gidiyoruz ancak oynan futbol umut verici.
Kadroya baktığımızda 3-4 maçtır kalede Sinan'a şans veriyorum ve iyi oynuyor.En azından Volkan gibi saçma sapan yerlerde hatalar yapmıyor.
Geri dörtlüye baktığımızda 3 ismin yeri sağlam gibi.Gökhan Gönül, Hakan Balta ve Servetin.Servetin yanında kimi oynatacağıma ise henüz karar vermiş değilim.Ama ya Toraman ya da Zan olacağı kesin.
Orta sahada 3lü olarak Mehmet Topalın yeri banko gözüküyor.Nuri'ye bolca şans veriyorum.Büyük ihtimalle onun üzerinde durmaya devam edeceğim.3.kişi ise kim olacak belirsiz.Emre'yi yeniden kullanabilirim.
İlerki 3lü ise sağlam gözüküyor.Forvette Nihat ile Tuncay'ı arkalarındada Arda gibi gözüküyor.
Kaliteli bir kadroya sahibiz.Bu kadro çok iş yapar.
İşte Dünya Kupasına gitmek için son maçlar.İspanya maçlarını güzel bir şekilde atlatırsak diğer maçlarda sorun yaşamayız gibime geliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyen iş teklifi aldım.Ancak Dünya Kupasına kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum.Ama kararım değişebilir.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Beşiktaş'tan da teklif aldım.Ama sezon sonuna kadar erteledim.Gitsem m kararsızım.![]()