Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: Hedef Güney Afrika Haydi Türkiye...!

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ali Eren Güngör'ün potansiyeli iyidir yavaştan kullanabilirsin.Mehmet Ekici'yi Almanlara kaptırmamaya bak ilerde Nuri ile birlikte ortasahanın değişmezleri oluyorlar.Ekstra bir sol bek daha alabilirsin tek solbek olması sıkıntı olabilir.
    Eren'i kullanmayı düşünüyorum ama bakalım kaliteli stoperlerimiz var.Toraman olsun Server olsun Zan olsun.

Mehmet Ekici'yi inşallah kaptırmayız dediğin gibi uzun vadede takıma yararlı olacaktır.

Sol bek için haklısın.Hayrettini kadroya dahil edebilirim.Ligte Sivasspor ile iyi perforamans sergilemiş.Yani Sivasspor baya kötüda Hayrettin iyi.

--------------

Türkiye 0 Fildişi Sahilleri 2 [Hazırlık Maçı]

Fildişi Sahilleri karşısında iyi oynadık ama şansız bir şekilde 2-0 kaybettik.Maçı kazanmayı haketmiştik ama olmadı.İspanya maçlarına buruk gidiyoruz ancak oynan futbol umut verici.

Kadroya baktığımızda 3-4 maçtır kalede Sinan'a şans veriyorum ve iyi oynuyor.En azından Volkan gibi saçma sapan yerlerde hatalar yapmıyor.

Geri dörtlüye baktığımızda 3 ismin yeri sağlam gibi.Gökhan Gönül, Hakan Balta ve Servetin.Servetin yanında kimi oynatacağıma ise henüz karar vermiş değilim.Ama ya Toraman ya da Zan olacağı kesin.

Orta sahada 3lü olarak Mehmet Topalın yeri banko gözüküyor.Nuri'ye bolca şans veriyorum.Büyük ihtimalle onun üzerinde durmaya devam edeceğim.3.kişi ise kim olacak belirsiz.Emre'yi yeniden kullanabilirim.

İlerki 3lü ise sağlam gözüküyor.Forvette Nihat ile Tuncay'ı arkalarındada Arda gibi gözüküyor.

Kaliteli bir kadroya sahibiz.Bu kadro çok iş yapar.

İşte Dünya Kupasına gitmek için son maçlar.İspanya maçlarını güzel bir şekilde atlatırsak diğer maçlarda sorun yaşamayız gibime geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyen iş teklifi aldım.Ancak Dünya Kupasına kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum.Ama kararım değişebilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Beşiktaş'tan da teklif aldım.Ama sezon sonuna kadar erteledim.Gitsem m kararsızım.
    Last edited by sakary Ali : 20.Eylül.2009 at 12:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence git

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence Beşiktaş'a gidebilirsin.

Stoper olarak Ceyhun'da iyidir Ali, ben çok gol attırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede git Ali.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Bence git
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bence Beşiktaş'a gidebilirsin.

Stoper olarak Ceyhun'da iyidir Ali, ben çok gol attırdım.
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bencede git Ali.
    yok ya gitmicem Beşiktaşa

En azından 2010 Dünya Kupasına kadar kulüp takımı çalıştırmayacağım

Stoper için Zan ve Toroman var.Bakalım Ceyhun'uda düşünebiliriz.

sakary Ali Misafir

A Milli Takım İspanya Maçları Öncesi Kadro Açıklandı..!

Kadroyu açıkladık.İyi kadromuz var.Karşımızda da Dünya Sıralamasının 1.si İspanya.Son Avrupa Şampiyonu.Elimizden gelen en iyi şeyi yapıp güzel sonuçlar almaya çalışacağız.

sakary Ali Misafir

İspanya 4 TÜRKİYE 2

İspanya karşısında zevkli bir mücadele oldu ama kaybeden taraf olduk.20.dakika penaltı golüyle 1-0 öne geçtik.İlk yarı boyunca İspanya'dan daha etkili oynadık ama ne olduysa 2.yarı oldu.

Birazda kulübe işi devreye girdi.İspanya'da ikinci yarı Joaquin ve Villa oyuna girince oyuna öyle bir etkli yaptılar ki.Sonuçta kaybettik.Kendi sahamızda kazanıp puanları eşitlemek istiyoruz.En azından 2.ler arasındaki en iyi takım olup direk gitmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İspanya maçı kalite farkı ortaya çıkmış yani ama yinede yani bi tane de kendi kalemize atmışız aslında fena oynamamışız gerçi bizim de 2 kaleyi tutan şutumuz gol olmuş ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Deplasmanda normal bir skor Ali.İyi mücadele etmişsin ama İspanya bizden çok daha kaliteli ayaklara sahip.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Türkiyede 3 puan alacaksın bence

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    İspanya maçı kalite farkı ortaya çıkmış yani ama yinede yani bi tane de kendi kalemize atmışız aslında fena oynamamışız gerçi bizim de 2 kaleyi tutan şutumuz gol olmuş ya
    Deplasmanda normal bir skor Ali.İyi mücadele etmişsin ama İspanya bizden çok daha kaliteli ayaklara sahip.
    evet kalite farkı demek en doğrusu..

------

TÜRKİYE 3 İspanya 2

İspanya'ya kendi evimizde çok iyi bir ders verdik.Ama 3 tane korner golüyle.

Joaquin yine maça çok iyi başladı 1-0 geriye düştük ama Servetin 2 korner golüyle 2-1 öne geçitik.Ardından çok basit hatadan bereberlik golünü kalemizde gördük.Ama Mevlüt kornerden gelen topa harika vurarak 3 puanı kazandırdı bize.

İspanya ile aynı puandayız.İlk 2 garanti gibi.Ama 9 grup içersinde en iyi 2.olan takımda direk Afrika'ya gidiyor.Onun için kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.Belkide İspanya puan kaybeder lider oluruz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    Türkiyede 3 puan alacaksın bence
    aynen dediğiin gibi oldu ve 3 puanı kaptık.

Bu arada medya iyicine koptu.Sezon sonunda Real Madrid'e gitmek için beni favori gösteriyorlar.

Avrupadan bir takım teknik direktörü ile yollarını ayırıyor ilk isim ben oluyorum medya üzerinde.

Ama dediğim gibi 2010'a kadar Türkiye ile devam.Ama bellide olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Ali.İspanya'yı burada dahi olsa yenmek büyük başarı.1.olabileceğine inanıyorum olamasanda en iyi grup 2.si olacağına eminim.

sakary Ali Misafir

Tebrikler Ali.İspanya'yı burada dahi olsa yenmek büyük başarı.1.olabileceğine inanıyorum olamasanda en iyi grup 2.si olacağına eminim.
    Zaten şöyle bir hesap yaptım.Kalan tüm maçlarımızı kazanırsak direk olarak DünyaKupasına gidiyoruz.Şöyle ki.

Eğer her maçımızı kazanırsak ve İspanya puan kaybederse grup lideri olarak dünya kupasına katılmaya hak kazanacağız.

Eğer İspanyada tüm maçlarını kazanırsa bizde tüm maçlarımızı kazanırsak,

9 gruptada ikinci sıradaki takımlara baktığımızda en iyi takım biziz ve her maçımızı kazanırsa bu devam edecek yani en iyi 2.olarakta dünya kupasına katılacağız.

yani dünya kupasına katıldık gibi birşey.

Fatih Terim bu kadar kolay birşey nasıl yapamadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Servet acayip zıplıyor bu galibiyet üst turu garantiledi gibi

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Servet acayip zıplıyor bu galibiyet üst turu garantiledi gibi
    evet haklısın play-off lar garanti gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Beklenen Oldu..!

Yıldırım Demirören'in ısrarına dayanamayıp ligin bitimine 1 hafta kala Beşiktaş ile 2011 yılına kadar sözleşme imzaladım.Ligin son haftası berbat bir sezon geçirdik.Avrupa kupalarına gidemiyoruz.Seneye takviyilerle iyi şeyler yapmaya çalışacağız.

Puan Durumu - Turkcell Süper Lig

Last edited by sakary Ali : 20.Eylül.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte Milli takımımız için aranan kan bulundu Tebrikler Alicim.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    İşte Milli takımımız için aranan kan bulundu Tebrikler Alicim.
    Daha birşey değil bu abi.Dünya Kupasını dört gözle bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Seneye Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum Ali.

sakary Ali Misafir

Seneye Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum Ali.
    inşallah..

Beşiktaşla göreve 33.hafta geldim ve son maç kendi sahamızda Kayserispor ile karşılaştık ve 4-2 kazandık.

Ve ligin puan durumu.

Nesil
    2007

Bravo Ali Beşiktaş gerçekten süper gidiyor şaka bi yana bu Beşiktaş'ın haline ya ama 2.sezon toparlarsın

Nesil
    2006

bence en iyi ikinci olarak direk dunya kupasina gidersin en kotu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES ES ES
    es es ne yapmış öyle
    ama en önemlisi tüm maçları yeneriz averaja bağlı herşey

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

milli takımda hakan balta nın alternatifi olarak caner i alabilirsin aslında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam ssleri bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

O Es-Es ne yapmış ya ligi 2. bitirmiş... Çok garip... 9.3 Orjinalle oynuyorsan. Hakan Arslan' ı almanı tavsiye ederim. Oyak Reno' dan... Sol kanat çıkmayan memleketimizde ilaç gibi olabilir. İki takımında da kullanabilirsin.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri