Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
Zavvi nin ucuz sattığı neden insanları ilgilendirmesin,üzümünü ye bağını sorma mantığımı olsun.Ayrıca insanlar ürünü aldığı yeri bilmek isterler güven açısından.Peki sizler Steam den veya Zavvi den oyunu alamaya yönlendiriyorsunuz insanları buradan belki ucuza alınabilir ama ülke ekonomisine ne katkısı var belki buradan alacak kişilerede mani oluyorsunuz bu vergi kaçırmak anlamına gelmiyormu hayır şundan diyorum bu konularda çok duyarlı olduğunuz için hırsız yerine konmasın kimse.
90 TL fiyatina verilen tepki vergilerden dolayi.
Bu fiyati vermeyin diyen yok. Ancak fiyati yuksek bulanlar icin, korsan kullanmak yerine bu sekilde satin alma secenegi de var. Bu tip alislariniz icin de bildigim kadari ile herhangi bir gumruk vergisi yok.

Ülke çıkarları herşeyin üstündedir diye düşünüyorum bence orda bu fiyat şurda bu fiyat diye yönlendireceğinize herkesi buradan alamaya teşvik edin,o zaman buradaki satıcıda ülkede daha kazançlı olur.
Benim buna itirazim yok. Herkez kengi butcesine gore kararini verebilir. Burada bir yonlendirme sozkonusu degil. Yonlendirmemiz, korsan kullanmak yerine orjinal kullanmak. Yani TC kanunlarina uygun bir sekilde oyunu edinip, kullanmak.