Quote Originally Posted by scar face View Post
@El Barto

Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım

Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma

Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam

@Emrah abi

Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.

İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..

Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum

İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...
Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi.. Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..

Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun. Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..
Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..

Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye. İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..
Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar
O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.