Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
Kazım'ın 11'de düşünülmesi Semih'in fiziksel özellikleri ile alakalı değil. Semih sakatlıktan yeni çıktı ve hazır değil. Daum galatasaray maçından sonraki basın toplatısında demişti yanılmıyorsam "bu takımın forvetleri Güiza ve Semih'tir, ikisi de fiziki olarak hazır olmadığından Kazım'ı tercih ettik"...

Sebepsiz yere ön yargılı değildim ki; sebeplerimi söyledim ve sizde kendinizi ifade ettiniz.
Ben hazir olmaktan veya olmamaktan bahsetmiyorum. Ben rakibe ustunluk saglayabilecek kadar fiziki kaliteye sahip olmaktan bahsediyorum. Dunyadaki yuksek CA sahibi forvetlere bir goz atin. Ya fiziksel olarak cok yapililar, onemli hava hakimiyetleri var. Ya da cok cabuk/hizlilar. Semih bunlardan ikisi de degil. Yani ne bir Luca Toni, ne bir Fernando Torres. Bizim ligimiz icin bile bunlardan birisi degil.

On yargilariniz sebepsiz cunku kendi kafanda kurdugunuz senaryolar nedeniyle bu on yargilari olusturdunuz. Gercekleri sorarak veya ogrenerek degil. Bu forumlarda gayet guzel diyalog kurdugumuz bir cok arkadas bu sekilde basladi buraya yazmaya. Tutumlari degistikce yorumlarina deger verildigini fark ettiler. Umarim sizin icin de aynisi olur.