1.5 Haftadır aşırı yoğunluktan eskisi kadar takip edemiyorum. Abdulkadir zamanında çıkış yapmış ama bu çıkışını sürdürememiş mevcut yetneğine ne yazık ki hatırı sayılır birşey katamamış. Necip ise sürekli çıkış içerisinde kendisinden 3 yaş büyüklerle ümit milli takım seviyesinde oynayan bir oyuncu. Berkin Kamil ile Gökay farkına gelirsek. Şunu samimiyetimle söylüyorum Gökay kendini geçen seneye göre baya bir geliştirmiş. Fizik olarak dirileşmiş ama yetenek olarak çok önemli bir gelişme sağlayamamış. Kamil her ne kadar son turnuvada pek başarılı olamasa da bu takımın Dünya Kupası' na gitmesinde en önemli pay sahiplerindendir. Aynı zamanda İnönü stadında izlediğim GS-BJK paf maçında gözümün önünde BJK sağ bekinin defalarca yere yatırmış bir adam Berkin Kamil. Gökay' dan kesinlikle çok daha yetenekli ve klas bir oyuncu.

Bana kimse anlatmasın Fenerbahçe altyapsını. Ne yazık ki Fenerbahçe' nin altyapısı zayıf. Sadece tesis olarak iyi durumdalar. Keşke Fenerbahçe altyapısından üst düzey oyuncular çıksa. Çıksa da ca - pa versek. Köşemizde yazsak. Ama ne yazık ki yok. Fenerbahçe takımının geçen seneki kadrosunda en yetenekli adamlar bir çok eksiğini dile getirdiğim Özgür Çek ve DSGL takımının golcüsü 92' li Berk Elitez' dir. Elitez data da yok. Mental olarak zayıf bir çocuk eğer futbolu öğrenirse geleceği oldukça parlak.

Sonuç, hiç bir takımı kayırdığımız yok. Kimsenin gönlü olsun diye de ben X takımın, Y takımın genç oyuncularına Potansiyel dağıtamam...