Quote Originally Posted by tearkan View Post
polemiğe dönüştürülmesi gerekecek bir durum yok zaten ortada.. ben eleştirmek adına yazmadım sdc. fikrimi söyledim data konusunda.. zaten tam hatırlamıyorum ama snrm başka bi konuda daha okumuştum baktık diğerleri datalarını olması gereken seviyeye çekmiyor biz de bir oranlama yaparak türkiye.de yükseltme yaptık benzeri bir ifade vardı.. önceki yıllarda gerçekçilik adına diğer ülke datalarında oluşan yanlışlıklardan, ve bunun oyuna olumsuz yansımalarından dolayı böyle bir şey yaptınız bekli de
ki haklısınız biz o kdr dikkatli olamıyoruz oynarken ama gerçek dışı durumlar araştırmacılar için daha rahatsız edici oluyordur muhtemelen.. iyi çalışmalar
O zaman ya yanlis yazilmis, ya da yanlis anlasilmis.

Genel olarak gecen yildan sadece biraz daha fazla potansiyelli oyuncular var. Ancak genel olarak oyuncularin profesyonellik degerleri dusuk tutularak potansiyelli oyuncularin bu seviyeye erisebilmesi icin yurt disina gitmeleri gercegini yansitmaya calistik.

Buna ragmen oyuncular cok cabuk olmamalari gereken yerlere geliyorsa, bunu tabii degerlendirmek istiyoruz.