1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yazismayi polemige donusturmek istemiyorum ancak Arsenal'in 15 yasinda oyuncu almasini sadece o oyuncularin yetenekli, diger oyuncularin yeteneksiz olmasina indirgeyemezsiniz.

Agac yasken egilir sozu futbolcular icin de cok dogru bir soz. 15 yasinda alinan bir oyuncunun gelisimini takiminiza uygun sekilde gerceklestirecek bir alt yapiniz varsa tabii bunu yaparsiniz ve basarili da olursunuz. Ancak Wenger her ne kadar bu stratejisinde simdiye kadar takdir edilecek isler yaptiysa da, takimin atesleyicisi 27 yasina kadar Rusya'nin disinda oynamamis Andrei Arshavin.

Ozellikle Ingiltere'de oynamanin on kosulu, fiziksel olarak 90 dakika durmadan mucadele edebilecek kapasiteye sahip olmak. Tuncay ligimizin en cok mucadele eden, en tempolu oyuncusuydu zamaninda. Simdi Ingiltere'de temposu siradan kaliyor. Yani Ingiltere'de oynamak icin yetenek yeterli degil. Ilk on kosul tempolu oynayabilmek. Buna da oyunculari ligimizin hazirlayamadigi bir gercek.
    polemiğe dönüştürülmesi gerekecek bir durum yok zaten ortada.. ben eleştirmek adına yazmadım sdc. fikrimi söyledim data konusunda.. zaten tam hatırlamıyorum ama snrm başka bi konuda daha okumuştum baktık diğerleri datalarını olması gereken seviyeye çekmiyor biz de bir oranlama yaparak türkiye.de yükseltme yaptık benzeri bir ifade vardı.. önceki yıllarda gerçekçilik adına diğer ülke datalarında oluşan yanlışlıklardan, ve bunun oyuna olumsuz yansımalarından dolayı böyle bir şey yaptınız bekli de
    ki haklısınız biz o kdr dikkatli olamıyoruz oynarken ama gerçek dışı durumlar araştırmacılar için daha rahatsız edici oluyordur muhtemelen.. iyi çalışmalar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    polemiğe dönüştürülmesi gerekecek bir durum yok zaten ortada.. ben eleştirmek adına yazmadım sdc. fikrimi söyledim data konusunda.. zaten tam hatırlamıyorum ama snrm başka bi konuda daha okumuştum baktık diğerleri datalarını olması gereken seviyeye çekmiyor biz de bir oranlama yaparak türkiye.de yükseltme yaptık benzeri bir ifade vardı.. önceki yıllarda gerçekçilik adına diğer ülke datalarında oluşan yanlışlıklardan, ve bunun oyuna olumsuz yansımalarından dolayı böyle bir şey yaptınız bekli de
    ki haklısınız biz o kdr dikkatli olamıyoruz oynarken ama gerçek dışı durumlar araştırmacılar için daha rahatsız edici oluyordur muhtemelen.. iyi çalışmalar
    O zaman ya yanlis yazilmis, ya da yanlis anlasilmis.

Genel olarak gecen yildan sadece biraz daha fazla potansiyelli oyuncular var. Ancak genel olarak oyuncularin profesyonellik degerleri dusuk tutularak potansiyelli oyuncularin bu seviyeye erisebilmesi icin yurt disina gitmeleri gercegini yansitmaya calistik.

Buna ragmen oyuncular cok cabuk olmamalari gereken yerlere geliyorsa, bunu tabii degerlendirmek istiyoruz.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O zaman ya yanlis yazilmis, ya da yanlis anlasilmis.

Genel olarak gecen yildan sadece biraz daha fazla potansiyelli oyuncular var. Ancak genel olarak oyuncularin profesyonellik degerleri dusuk tutularak potansiyelli oyuncularin bu seviyeye erisebilmesi icin yurt disina gitmeleri gercegini yansitmaya calistik.

Buna ragmen oyuncular cok cabuk olmamalari gereken yerlere geliyorsa, bunu tabii degerlendirmek istiyoruz.
    olabilir tabi haklısınız.. yanlış anlamış olabilirim.. ilgili mesajı çok aradım ama bulamadım.. bulabilsem linki koyacaktım ama neyse.. yanlız konuları ararken dikkatimi çeken bir olay da şu ki necip başlığında neciple alakası olmayan bir ton mesaj ''gereksiz'' diye nitelenip silinmezken bnm ferrariyle ilgili düşüncelerimi yazdığım yanlış anlaşılma üzerine kendimi savunduğum mesajlar hem de yanlış anyalan kişi tarafında silindi.. bu bi paradoks olsa gerek

Mesaj Yetkileri