Biraz olsun başlıktan anlamışsınızdır. Son zamanlarda Fm'yi açarken aklımda farklı düşünceler oluyor. Eskisi gibi heyecanla ve istekle açmıyorum. Yine mi takım seçme derdi diyorum.Bir kariyere tam anlamıyla başlayamıyorum. Kesin yarıda bırakıyorum; hatta inanır mısınız oyuna başladığım 5 dakika içerisinde kapatıyorum. Yeni oyun açıyorum takım seçemiyorum kapatıyorum. Ama bugün şunu farkettim okuldayken ve ya servisteyken asonsördeyken Fm oynamak için can atıyorum ama tam eve geliyorum istekle bilgisayarı açıyorum daha ellerimi yıkamadan açıyorum Fm'yi bi istek heyecan derken yeni oyun kuruluyo ve yine aynı şey oluyo takım seçme konusu
Seçemiyorum kardeşim. Belki bi çok normal bi şey olabilir sizin için ama o kadar önemli ki benim için
![]()
Bir başka konu; kariyerde devamlılık (!). Bu benim başımın en büyük belası orta halli takımlarda asla duramıyorum. Küçük takımlar çok küçük seçe seçe bunu mu seçtin diyorum. Büyük takım olunca bu çok büyük biraz heycanlı olsun diyorum. Ve bunların hepsi üst üste gelerek günde oynadığım 2 saat bilgisiyara zamanı FM'de boş boş zaman harcamaya geçiyorSitede çok tecrübeli abilerimiz var onlardan bana bir tavsiye var mı? Benim gibi şeyler yaşayanlar var mı? Bundan kurtulup tekrar eskisi gibi Fm nasıl oynayabilirim? Ve en önemlisi uzun bi kariyer nasıl yapabilirim? Şimdiden çok teşekkürler...