1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Sıkılmamak İçin Elinden Geleni Yapmak

Hybrid View

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Mert sonuçta bu bir oyun.. Zaten sitede kariyer konusu olanlar istisna kabul edilirse bir kariyerde 15-20 sezon ilerleyen çok azdır. Hepimiz sıkılabiliyoruz. Ama Fmde sıkılmamak için katiyyen en ufak bir hile bile olmamalı. Sen yapıyorsun diye demiyorum genel anlamda.. mesela Ben KAriyerime SS ekleyeceğim zamanlar devam ediyorum oyuna.. Öyle saatlerce oynamıyorum.. Mesela bugün bankaya gittim yolda eve gelirken takımda neşter vuracağım yerleri düşündüm Tv ye "BAKARKEN" hangi mevkiye alsam, hangi yabancıyı göndersem de kontenjanı boşaltsam, Zuritayı kadroya almayıp satmak isteme fikrim doğrumuydu. Yaptığım ZTK maçlarında AMC mevkisinin eksikliğinden dolayı Zuritayı tekrar kaydetme, Zuritanın kulüpten ayrılmak istemiyorum deyişi ve içime saplanıp dert oluşu vs. bunları düşünüyorum bütün gün. Sana tavsiyem sen rastgele zevk alabileceğin bir takımı seç. Oynamasan bile kaydet.. İlk önce taktiğini ayarla. Daha sonra takım kadrona hangi mevkiye transfer yapacağına.. Kademe kademe ilerle..

Kısacası oyunu gerçek hayatına uyarla. Benim gibi sanki çarşıya giderken antrenmana gidiyormuş gibi kafanda birşeyler kur. Sadece oyun olarak bakma.. Olmadı bir kariyer aç bizle paylaş.. Hem yorumları oku hem tavsiyeleri al. Sıkılmamak için bir çok nedenimiz var.. Kısıtlı bütçe ile birşeyler başarmaya bak.. Ama sen dersenki ben bunları yapmadan sıkılıyorum o zaman pek yapılacak birşey yok gibi İlk önce kariyeri save yap hemen oynayamasan bile dursun.. Takımı düşün.. Bakalım bu çare olacakmı derdine..
    Bu Aralar Profesörlüğün Üzerinde Korkmaya Başladım Artık Senden Valla İnsan Olmadığına Kanaat Getiriyorum Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bu Aralar Profesörlüğün Üzerinde Korkmaya Başladım Artık Senden Valla İnsan Olmadığına Kanaat Getiriyorum Artık
    Yakında özel kurs açacam beklerim.. Zafer Cad. No:3543

Şaka bir yana gerçekten ben böyle yapıyorum ve acayip heyecanlı oluyor. Tavsiye ederim herkese.. Hatta bazen acaba G.Antep kimleri alacak diyorum daha sonra menajerinin ben olduğum aklıma geliyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yakında özel kurs açacam beklerim.. Zafer Cad. No:3543

Şaka bir yana gerçekten ben böyle yapıyorum ve acayip heyecanlı oluyor. Tavsiye ederim herkese.. Hatta bazen acaba G.Antep kimleri alacak diyorum daha sonra menajerinin ben olduğum aklıma geliyor..
    Bende yapmıştım bunu.Everton ile kariyerim vardı.Sağ açığa kimi alsam,Sakho mu Fazio mu?İkisinide satmazlarsa kimi alırım.TV izlerken aklıma adam geliyo ya

Mesaj Yetkileri