Quote Originally Posted by Luffy View Post
Arkadaşım sen kendinLe çeLişiyorsun.

Hem diyorsun ki yok ben kiraya vermem kendim geLiştiricem, sonra da oynatamıyorum nasıL geLiştireceğim diyorsun. Madem kiraya vermeyeceksin o zaman oynatıcaksın. Risk aLıcaksın. Kadronda yer açıp önce zorLu oLmayan kupa maçLarında daha sonra, Lig maçLarında sürekLi şans vereceksin ve geLiştireceksin. Bun tek yoLu budur. Durduğu yerde oyuncu geLişmez.

Ben 19 yaşında devre arasında aLdığım genç bir stoperi ceza ve sakatLıkLardan doLayı ŞL finaLinde iLk 11 sürdüm sahaya. Ondan önce de en fazLa 4-5 maçta oynamıştı. Risk aLdım, oyuncuma güvendim ve kazandım..

Sende oyuncuLarına güveniyorsan, ışık görüyorsan mutLaka oynatıcaksın. Bir kaç maç seni yakarLar beLki ama sana iLeride çok şey kazandırırLar.
Benim kendimle çeliştiğim yok, söylediklerim gayet açık arkadaşım. Zaten sende soruma istediğim cevabı vermişsin
Oyuncumu kiraya vermeden kendi imkanlarımla geliştirmek istiyorum. Çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi başka takımda da 11 garantisi yok, bazı oyuncularımdan kiraya gidip hiç gelişmeyenler de oldu..
Diğer yandan ilk 11'i sürekli bozmayı da istemiyordum, çünkü orda da başka regenlerim var gayette oturmuş bir kadrom var. Bunu da nasıl çözeceğimi diğer arkadaşlar sayesinde öğrendim, yedekten oyuna entegre etmek en iyi çözüm gözüküyor birkaç maç deneyeceğim.. Zaten sakatlık ve cezalarda gerekli şansları da buluyorlar.