1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Yedeklik Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Kardeş yapacağın şey belli...
    -Oyuncularını pilot kulübe kiraya vereceksin..
    -Eğer oyuncuların iyiyse, zaten lig takımlarından direkt olarak teklif gelecektir, bu yüzden oyuncularının statüsünü kiralık olarak ayarla. Ve de gelen kiralık tekliflerini kabul et. Mesela Trabzonsporum ben, genç bi oyuncumu Bursaspor'a gönderdim.. Çocuk Süper Lig tecrübesi kazandı..
    -Eğer baktın ki kulüpte kaldı idol olabileceği kişilere özel ders verdir.. Mesela tekrar benden örnek vereeceğim. İbrahim Yattara'yı, Barış Memiş'e özel hoca olarak tutmuştum..
    -Bi de Bacroom Advice var.. Yani Personel Tavsiyeleri.. Onlar da sana birçok tavsiye vereceklerdir.. Arada o bölüme git ve görüşlerini al.. Gençlerle ilgili çok tavsiye veriyorlar.. Ayrıca gençlere ekstra idman tavsiyeyi veriyorlar, onaylayınca başlıyor.
    Backroom Advice zaten olayı en kolaylaştıran noktası

Bir de bu konuda sıkıntım var; iyi ve genç oyuncularımı kiralık statüsüne çıkartıyorum, Süper Lig dışında bütün yabancı takımlardan teklif geliyor yani en azından kalbürüstü bir Türk takımı bekliyor insan ama teklif yok işte.. İlla yabancı takıma gitmek zorunda, hadi diyorum neyse göndereyim bu sefer orda da numara vermiyorlar sıfır tecrübeyle geri dönüyor takıma..

En sinir olduğum noktalardan biri bu

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Backroom Advice zaten olayı en kolaylaştıran noktası

Bir de bu konuda sıkıntım var; iyi ve genç oyuncularımı kiralık statüsüne çıkartıyorum, Süper Lig dışında bütün yabancı takımlardan teklif geliyor yani en azından kalbürüstü bir Türk takımı bekliyor insan ama teklif yok işte.. İlla yabancı takıma gitmek zorunda, hadi diyorum neyse göndereyim bu sefer orda da numara vermiyorlar sıfır tecrübeyle geri dönüyor takıma..

En sinir olduğum noktalardan biri bu
    Kardeş o zaman sen en baştan onlara özel ders ve özellik antremanlarıyla yüklenki, ilerde iyi olsunlar... O zaman Türkler de ister.. Ayrıca "Kulüplere Öner" var biliyorsundur.. Ordan kiralık önermeler yap...

Mesaj Yetkileri