Mertcan, Batı Yaka, Darko'ların gruptan ayrıldı evet ama zamanla içlerine katılanlar yüzünden grubun yapısı bozuldu, illaki bozulur, başlarda ne güzel çekip çeviriyorlardır oraya, zamanla içlerinde kirli tohumlar büyüdükçe onları temizlemediler. Bak söylüyorum, orayı yine çekip çevirecek tek grup onlardır, kolay kolay kimse oraya grubuyla geçmeyi göze almaz, alamaz.

Tribünün tozunu çok uzun zaman önce yutmuş biri olarak, dediklerini destekliyorum, grupların iç dinamiklerini bilmeyen kişilerin yorum yapmaları sağlıklı olmuyor, bu ister başka takım taraftarı olur, ister yönetici olur farketmiyor. Sonuçta anlatılmak istenen ile orada yaşananlar arasında büyük farklar oluyor.

Gelelim yine Ömer Üründül'e olmuyor, olmuyor, artık ağzıyla kuş tutsa dahi, isterse bütün maç bizden bahsetsin, yine söyledikleri sözler batıyor, yine batıyor, ya o kendini değiştirecek ya da ben onun olduğu her maçı sessiz izlemeye devam edeceğim.

Takıma gelirsek, fazla söze gerek yok, alışılagelmiş şeyleri söylemek istemiyorum. Ama şu var, şu yaşıma geldim, kupayı aldığımızı göremedim. Finali ve yarı finali de sadece 1 kez görebildim, sırf ben değil tribündeki çoğu kişi böyle, biz hep kaybeden tarafta olduk, o futbol topu bir kez bile bizim için dönmedi sanki, ligden düşmeler, kupadan elenmeler, ikinci ligde yaşananlar, Sakarya'da yaşadığımız o kara gün, tüm bunların üstüne ilk defa bir umut vardı herkesin içinde o da yine kursakta kaldı.

Varsın çıkamayalım yarı finale, finale, yeterki mücadele etmişliğin huzuru ile evlerimize dönebilelim, hala aklıma geldikçe kahroluyorum, olur mu böyle şey diyorum. Oluyormuş valla, hemde 1 hafta içinde,

Bu arada sanırım Ertuğrul Hoca'ya bu sefer disiplin kurulundan ceza çıkabilir, hakemler hakkında söylediklerinden dolayı,