Originally Posted by
sirmahony
hocam yazıktır be bu zihniyet bizde olduğu sürece hiç kimse türkçe oyun beklemesin...yok '' ben aldım ama çıkarmadılar'' yok ''çıkarsınlar ondan sonra alıcam'' yok ''türkçe çıkarmadılar ben artık oynamıyorum''...ayıptır be sizce bu adamlar sizin oyunu oynayıp oynamdığınızla mı ilgileniyor.bu insanların asıl baktığı şeyin satış rakamları olduğunu neden kimse anlamıyor.kişisel olarak oyun için vermiş olduğun 45 ile 90 tl arası para ''sen'' ödediğin için bu adamların türkçe yapmak için harcayacağı parayı karşıladığını falan mı zannediyorsunuz!! her zaman ''benmerkezci''düşünce ile haraket edersek bu oyun veyahut başka bir oyun için türkçe ile kim uğraşır ki.''ucuz olsun,türkçe olsun,alırız'' mantığını geçin hepimiz biliyoruz ki adamlar türkçe çıkarsa orjinal alım yine yükselmeyecek.öncelikle beleşçi mantığımızdan kurtulmalıyız ki yatırım yapmayı düşünsünler.fakat hala daha 5 tl'ye korsanının alındığı bir oyun için 20 tl bile olsa kimsenin alacağını zannetmiyorum.hani nerede imza atan 9500 kişi???kaç tanesi aldı oyunu.oraya imza atmakla bitmiyor hiç birşey.ben şundan eminim ki satış rakamı 9000 rakamın geçsin türkçe yapılacak.ama 3000 bile olduğunu zannetmiyorum.keşke sayıyı öğrenebilseydik...son olarak boş konuşmaktan başka birşey yapmaktan başka bir şey ile uğraşmayan arkadaşların en azından olayın ticaret boyutunu düşünmelerini isterim...saygılar...