Aynayı kendine tuttuğunda bir sorun bulunmadığından bahsediyorsun. Bu forum senin üzerine kurulu değil ki.. Notts County96 avatarlar nedeniyle sorun çıkarmıyor, hadi serbest olsun diyelim.
Sen küfür etmiyorsun eden var. Sen dalga geçersin geçmeyen var. Yani bu kararların alınmasında genele bakmak lazım. Tabi ben onları yazarken sen yapıyorsun diye suçlamadım sadece genel yaraları karşılık yazarak gündeme getiriyoruz.
Kullanıcı adınla ilgili uygulamada bana özel bir durumdur.Malesef kıskanmaya devam edeceksiniz.
Ancak canım isterse yada yönetici arkadaşlarımdan rica gelirse kaldırırım. Belki üyelerden birisi uğraşmak yerine rica etse yine kalkar. Hayat
Tartışılan konular manidar avatarlardır. Üyeler olarak bunlardan rahatsız olmuyoruz diyorsanız biz bu tarz sataşmalara forumda izin veririz. Neticede anketten çıkacak sonuç önemlidir.
Volkan'ın popo olayından rahatsız olmam aynısını Kadıköy'de Leo yapsa yine olmam diyorsan haksızı işaretlersin.
Golden sonraki bir sevincin avatarı tabi ki bırakılabilir ancak gol sevincinde bir el hareketi varsa bu bırakılmasın diyorsan haklıyı işaretlersin.
Biz normal avatarları kaldırmıyoruz. Aradaki fark budur.