Quote Originally Posted by DisCo View Post
Tartışılan konular manidar avatarlardır. Üyeler olarak bunlardan rahatsız olmuyoruz diyorsanız biz bu tarz sataşmalara forumda izin veririz. Neticede anketten çıkacak sonuç önemlidir.

Volkan'ın popo olayından rahatsız olmam aynısını Kadıköy'de Leo yapsa yine olmam diyorsan haksızı işaretlersin.

Golden sonraki bir sevincin avatarı tabi ki bırakılabilir ancak gol sevincinde bir el hareketi varsa bu bırakılmasın diyorsan haklıyı işaretlersin. Aradaki fark budur.
Ben Rahatsız Olmadım Bugüne Kadar,Bundan Sonrada Olmam...
O Sebeple Haksız'ı İşaretledim...
Eğer Her Takım'a Eşit Derecede Uygulanacağına İnansaydım Ben Rahatsız Olmadığım Halde Haklıyı İşaretlerdim Çünkü Ben Rahatsız Olmuyorum Diye Başkasıda Rahatsız Olmayacak Değil...
Ancak Burada Objektiflik Sağlanamayacağını Düşündüğüm İçin Herkes'e Serbest Bırakılmalı Diyorum...
Derbilerin Tadı Tuzu Bu,Yenen Taraf Gırgır Şamata Yapacak.Yenilen Tarafta Birazcık Sinirlenecek...
Gerçek Hayatta Arkadaşlarımıza Takılmıyormuyuz?
Onları Kızdırmıyormuyuz?
Mesela Kadıköy'deki Maç İçin Mor Menekşe Olayı Bence Çok Güzel Bir Olaydı(Mor Forma İle Gitme Kararı Alıp Sonra Vazgeçen Galatasaray Olduğu İçin,Galibiyetten Sonra Bu Tür Takılmalar Normaldir Bence),
Aynı Şekilde Galatasaray'lı Arkadaşların Türkiye Kupası Tartışmalarında Fenerbahçe'nin Yıllardır Türkiye Kupasını Alamamasıyla İlgili Sataşmalarıda Güzeldir.(Dikkat Ediniz Sataşma Diyorum.Yani Masum Olacak Şekilde.Hakaret Falan Değil.)
Bunlar Bu Rekabetlerin Tuzu Biberidir...
Takımım Kazandığında Birazcık Gırgır Yapamayacaksam Ne Anlamı Kalır Bu Galibiyet'in?
Aynı Şekilde Yenildiğinde Üzülmeyeceksem...
Tabii ki Bunlar Benim Düşüncelerim...