-
12.Haziran.2006, 21:29
Aldığım bilgilere göre Umut Bulut'un Trabzonspor'a imza atması, Wanchope'un TS ile prensipte anlaşması F.Tekke için yeşil ışık yaktı.
Ben Fenerbahçe başkanıyım ve aranızdan biri de TS başkanı olsun.
Diyorum ki : "Fatih'e 8 milyon euro veririm. Bu parayla istediğin oyuncuları (Wanchope, Ricardinho vb.) alırsın. Eğer Fatih'i şimdi bana satmazsan, seneye bedelsiz olarak alırım. Ben alamazsam da, Fatih gider başka kulüple anlaşır seneye. Sonuçta sen her türlü zarar edersin. Fatih'i ya bana satacaksın ya da başka kulübe vereceksin. Benim teklifimden kimse daha cazip teklif yapmamıştır."
F.Tekke Fener'e gelmese bile mutlaka TS'den ayrılacaktır. Seneye kontratı bitiyor.
Aldığım diğer bilgilere göre, Hamit de FB yolunda. Fenerbahçe, Hamit ve Fatih'i bitirip, Anelka ve Luciano ile yollarını ayırıp, Fabio Capello, Luciano Spaletti gibi hocalardan biriyle anlaşırsa tam isabetli transferler yapacaktır.
Alınması yararlı olacak futbolcular : Hamit, Fatih Tekke, Adriano veya Crespo, (bir sol kanat oyuncusu (dünya çapında olmalı)), Sol Campbell
Gönderilmesi yararlı olacak futbolcular : Luciano, Anelka
Getirilmesi yararlı olacak antrenörler : Luciano Spaletti, Fabio Capello, Parreira, Santini
Eğer benim dileklerim gerçekleşirse 100. yıl kadrosu şöyle olabilir :
Volkan
Hamit - Önder - Sol Campbell - (Sol Kanat - R.Carlos)
-----------Aurelio-------------
----Appiah - Alex - Tuncay----
--- F.Tekke - Crespo / Adriano----
Aurelio'yu Türk sayarsak, 1 kontenjanımız daha kalıyor. Bu kontenjanı F.Tekke veya Hamit olmazsa, oraya yabancı olarak kullanmak faydalı olur.
Mesaj Yetkileri