F.Bahçe'nin maçı bir şekilde alacağını biliyordum.Maçtan önceki yorurumda bu şekildeydi.Çünkü Ankaragücü takım olabilmiş değil.Bireysel olarak çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen bunu bir türlü sahaya yansıtamıyor.Çünkü toplama bir takım.Seneye belki birşeyler yapabilirler...

Bunun yanında forvet hattında takımın en etkili iki isminin sakat olması en büyük dezavantajıydı.İ.Parlak Lugano ve Bilica'nın kucağında ezildi,eridi gitti.F.Bahçe'nin iyi savunmasında buna eklenince Ankaragücü'nün gol atması imkansızlaştı...

F.Bahçe'nin de iyi futbol oynadığı söylenemez.Sadece şampiyonluk yarışının getirisi olarak aşırı derece konsantre ve istekliler.Ama bu genellikle böyledir.Son haftalarda iyi ve ya kötü bir şekilde sadece maç kazanılmaya çalışılır.F.Bahçe bunu son 3-4 haftadır kalecilerinde yardımıyla yapıyor.Kalecilerin yardımıyla derken farklı birşey kastetmiyorum.Sadece kaleci hataları ve F.Bahçe'nin şansı olarak değerlendiriyorum bunu ben...

Öyle yada böyle şampiyonluk yolunda çok çok önemli bir engeli daha geçti F.Bahçe...

Tebrikler F.Bahçe...