1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonun lig sonu puan durumu:

İlk sezon takımın ligdeki genel bi değerlendirmesini yapıcak olursak, maçlarda dengeli oynayan, 2-0 olsun bizim olsun mantığıyla mücadele eden, rakibe kolay pozisyon vermeyen bi görüntü çizdik.Liverpool ile karşılaştığım 2 maçıda kazanamadım.Taktiğim onlara sökmedi.Evimde West Ham ve Wolves'a yenildim.O maçları hala hazmedemiyorum.Ve bir maç var ki, unutamadığım Arsenal maçı.Onun ss sinide sizlerle paylaşmak istiyorum.Hayatımda en çok heyecanlandığım maçlardan biri oldu.34. hafta şampiyonluk mücadelesinde çok önemli bi maçtı.10 kişi kaldıktan sonra çok riskli taktik değişikliklerine gittik, buna oyuncularımın gaza gelmeside eklenince tarihi bi maç çıktı ortaya

Arsenal'i aynı şekilde FA Cup finalinde baştan sona üstün oynayarak, son dakikada gelen golle 1-0 yendim ve kupayı müzeme götürdüm.Bu kupa sezon başında aldığım Comm. Cup'tan sonra 2. kupamdı bu sezon.Ama en önemli kupa 1 hafta sonra çıkacağım Şampiyonlar Ligi finalindeki kupaydı.Rakip Chelsea idi.Ve sezon içerisinde karşılaştığımız 3 maçta da rakibi dize getirmiş, hatta bu 3 maçta gol dahi yememiştik.Ve Şampiyonlar Ligi finaline gelene kadar tek yenilgi dahi almamıştım.Yalnız sakat olan yedek kalecim Foster'ın yanına, finalden 2 gün önce sakatlanan Benaglio'da eklenince, 3. kalecim dahi olmayan Amos'u 11e koymak zorunda kaldım.Ve en yenilmemem gereken maçta yenildimVe kupa Chelsea'ye gitti...

Kadroyu Agüero, Barnetta, Corluka ile güçlendirdik.Yedek kalacağı ve bir sonraki dönemde daha az kar edeceğimi düşündüğümüz oyuncularla yollarımızı ayırdık.Önümüzdeki sezon Ferdinand 32 yaşına gireceği ve özellikleri biraz daha düşeceği için o bölgeye Chellini-Bassong-Bocchetti den birini almayı düşünüyorum.Evra da 30'una merdiven dayamış olacak.Onuda transfer piyasasının son baharında iyi bi paraya elden çıkarıp, Baines-Bale-Taiwo dan birini yerine monte etme düşüncesindeyim.Bakalım, seneye neler yapacağız.

Last edited by Lim10 : 15.Mayıs.2010 at 14:56

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri